Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:111, Did:0, useCase: 3

Heja nākamais kaujas lauks - Holivuda

Valdis Bērziņš
Valdis Bērziņš

Heja nākamais kaujas lauks - Holivuda
Deivids Hejs
Foto: AFP/Scanpix

Skandalozais britu bokseris Deivids Hejs, kurš vakar paziņoja par karjeras beigšanu, apņēmies kļūt par kino zvaigzni, bet smagsvaru divīzijai paredz bālu nākotni.

"Boksā man vairs nebija degsmes, tādā brīdī sākas lejupslīde. Aktiera karjera man būs pavisam cits izaicinājums. Vēlos filmēties asa sižeta filmās, ar nepacietību gaidu to," teica Hejs, kurš turēja solījumu un savā 31. dzimšanas dienā pielika punktu profesionālajai boksera karjerai.

Hejam arī kino industrijā ir milzīgas ambīcijas: "Nākamais solis ir kļūt par tik labu aktieri, cik vien spēju būt. Šajā jomā man būs tā pati psiholoģija, kas bija ringā. Tas arī nodrošinās to, lai nepalieku bez treniņiem. Visu dzīvi esmu bijis labā kondīcijā, tā tam arī jāpaliek turpmāk."

Britu bokseris kārtējo reizi uzsver savu milzīgo nozīmi smagsvaru boksā: "Šajā divīzijā vairs nebūs aizraujošu cīņu. Vladimirs Kļičko tagad izaicina Žanu-Marku Mormeku, veci, kurš nokautēja vidējā svara bokseri. Tā būs viena no pēdējo gadu nepievilcīgākajām cīņām smagsvaros. Divīzijas nākotne ir krāsota drūmos toņos."

"Nespēju saprast, kāpēc cilvēks, kurš izcīnījis tik daudz titulu kā Vladimirs, izaicina bokseri, kurš nav neko izdarījis. Tas man liek domāt, ka divīzija atgriezusies tur, kur tā bija pirms manas ierašanās. Ļoti žēl, ka tā notiek," piebilda Hejs.

Izmantotie resursi:
Sky Sports | Sport News

  +1 [+] [-]

, 2011-10-14 09:06, pirms 13 gadiem
Varbūt tapēc, ka nav neviena kas vēlētos un kas vēl svarīgāk - VARĒTU izrādīt nopietnu konkurenci Valdimiram...Patreiz tuvākās cerības uz Povetkinu palikušas!

  -1 [+] [-]

, 2011-10-14 09:24, pirms 13 gadiem
vai paspēsi uz Stalones jauno filmu kopā ar 90.gadu Holivudas simboliem?
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  -3 [+] [-]

, 2011-10-14 09:57, pirms 13 gadiem
nu bet kā?!! Stikla žokli taču sadauzīšot...
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  -2 [+] [-]

, 2011-10-14 12:30, pirms 13 gadiem
sh1d rakstīja: nu bet kā?!! Stikla žokli taču sadauzīšot...
Vecīt , tu kaut ko jauc.

     [+] [-]

, 2011-10-14 13:04, pirms 13 gadiem
Ar to viņam vajadzēja sākt...