Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:261, Did:0, useCase: 3

Karsumam noraidījums, "Spartak" kārtējā neveiksme, "Traktor" atkal uzvar ar 2:1

Kārlis Justovičs
Kārlis Justovičs

Karsumam noraidījums, "Spartak" kārtējā neveiksme, "Traktor" atkal uzvar ar 2:1
Mārtiņš Karsums. Foto: Romāns Kokšarovs/F64

Kontinentālās hokeja līgas (KHL) sezonu neveiksmīgi turpina Oļega Znaroka un Harija Vītoliņa trenētā Maskavas "Spartak", kas savā laukumā ar 0:1 atzina "Sochi" pārākumu, uzbrucējam Mārtiņam Karsumam izpelnoties divas soda minūtes.

Gan Mārtiņš Karsums, gan Kaspars Daugaviņš šovakar spēlēja "Spartak" pirmajā uzbrucēju virknējumā. Karsums, kurš uz ledus pavadīja 19:10 minūtes, bez noraidījuma protokolā iekrāja arī pa vienam metienam un uzvarētam iemetienam, kā arī pa trim bloķētiem metieniem un spēka paņēmieniem. Savukārt Daugaviņš 20:04 minūšu laikā izdarīja četrus metienus un uzvarēja trijos no sešiem iemetieniem.

"Sochi" maskaviešu ceturto sakāvi pēdējās piecās cīņās, kā arī savas trīs zaudējumu sērijas pārtraukšanu nodrošināja ar Andreja Altibarmakjana mača 27. minūtē gūtajiem vārtiem skaitliskajā vairākumā.

Dienas agrajā spēlē ceturto uzvaru pēdējās piecās cīņās nokārtoja Pētera Skudras vadītā Čeļabinskas "Traktor", kas izbraukumā ar 2:1 pieveica joprojām bez uzbrucēja Gunāra Skvorcova spēlējošo Pekinas "Kunlun Red Star". "Traktor" šis bija jau trešais panākums šo piecu spēļu laikā, kurā komandai izdevies uzvarēt ar rezultātu 2:1. Vēl vienā cīņā uzvara izcīnīta ar 3:1, kamēr zaudējums piedzīvots ar 1:2.

Pirmajā periodā pēc diviem Daniila Vovčenko vārtu guvumiem iedzinējos ar 0:2 pret Čerepovecas "Severstal" nonāca uzbrucēja Mika Indraša Maskavas "Dynamo", kurai otrajā trešdaļā izdevās atspēlēties (2:2). Pagarinājumā gan ar 3:2 pārāki izrādījās "Severstal" hokejisti.

Indrašis atgriezās "Dynamo" otrajā maiņā, šodien nospēlējot 23:10 minūtes (otrais lielākais spēles laiks), kuru laikā izdarīja vienu metienu, uzvarēja vienīgajā iemetienā un izdarīja divus spēka paņēmienus.

Sesto uzvaru aizvadītajās sešās spēlēs šovakar izcīnīja līgas līdervienība Jekaterinburgas "Avtomobilist", kas izbraukumā, pateicoties Naidžela Douza diviem rezultatīviem raidījumiem, ar 5:3 apspēlēja Ņižņekamskas "Neftekhimik". Savukārt "Neftekhimik" komandu neglāba ar hat-trick izcēlušais Rafaels Bikmuļins.

Pilnīgi pretējais "Avtomobilist" iespētajam sezonas ievadā padevies Habarovskas "Amur", kas šodien viesos ar 2:3 zaudēja Ufas "Salavat Yulaev" klubam, tādējādi piedzīvojot sesto neveiksmi sešās cīņās.

Visbeidzot ceturto uzvaru pēc kārtas izcīnīja Podoļskas "Vityaz", pēcspēles metienu sērijā ar 3:2 apspēlējot Novosibirskas "Sibir". Uzvaras bullītis septītajā sērijā Pāvela Černova rēķinā.

KHL, 14. septembris

SpēleRez.
Kunlun RSTraktor1:2
Salavat Yulaev – Amur3:2
Severstal – Dynamo M3:2 PM
Neftekhimik – Avtomobilist3:5
Spartak – Sochi0:1
Vityaz – Sibir3:2 PM

Izmantotie avoti:
https://www.khl.ru/

     [+] [-]

, 2019-09-14 20:21, pirms 5 gadiem
Vitjaz mauc nepajokam

     [+] [-]

, 2019-09-14 20:57, pirms 5 gadiem
Vai kads var ielikt video kur Indrašis iemet pecspeles metienu?

     [+] [-]

, 2019-09-14 21:35, pirms 5 gadiem
Prieks par Oļegu, tā turpināt!👍😀

  +1 [+] [-]

, 2019-09-14 22:11, pirms 5 gadiem
dacii rakstīja: Prieks par Oļegu, tā turpināt!👍😀
Prieks par latviešu sarkanajiem strēlniekiem.Tikai pret Rīgu viņiem sacēlās.