Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:845, Did:0, useCase: 3

Razgalam divi vārti, "Rīgai" pirmā uzvara sezonā

Razgalam divi vārti, "Rīgai" pirmā uzvara sezonā
Frenks Razgals
Foto: dinamoriga.eu

Krievijas Jaunatnes hokeja līgas (MHL) jaunajā sezonā pirmo uzvaru izcīnīja "Rīga", kas šovakar "Inbox.lv" ledus hallē ar 4:1 uzveica Dienvidsahalīnas "Sakhalinskie Akuly".

Ronalda Ozoliņa trenētajai "Rīgas" komandai jaunā MHL sezona sākās ar diviem zaudējumiem. 5. septembrī "Rīga" ar 2:3 pēcspēles metienos piekāpās Maskavas "Krasnaya Armiya", bet divas dienas vēlāk atzina arī "Spartak" pārākumu (0:2). Pēc nedēļas pārtraukuma rīdzinieki aizvadīja jau trešo maču savā laukumā, ar 4:1 pārspējot Dienvidsahalīnas "Sakhalinskie Akuly".

Pēc piesardzīga sākuma abu komandu izpildījumā iniciatīva pilnībā pārgāja rīdzinieku pusē. Viesi divu minūšu laikā nopelnīja trīs noraidījumus, un pēc sākotnējām grūtībām skaitliskajā vairākumā "Rīga" prata atklāt rezultātu, kad no vārtu priekšas precīzs bija Frenks Razgals. "Sakhalinskie Akuly" jau pēc pusminūtes ielaida otros vārtus, un viesu galvenais treneris Milans Sitars pieprasīja pārtraukumu. Pēc pauzes laukumā devās jau cita Dienvidsahalīnas komanda. Spēles groži pamazām pārgāja viesu rokās. "Rīgas" vārtos pārliecinoši darbojās Salvis Balandīns, un mājinieki ar pūlēm nosargāja divu vārtu pārsvaru pēc pirmā perioda.

Otrajā periodā viesi turpināja ofensīvu, tomēr "Rīgas" vārtus neizdevās atvērt arī spēles vidusposmā. "Sakhalinskie Akuly" otrās trešdaļas laikā četras reizes spēlēja skaitliskajā vairākumā un izpildīja 11 metienus, tomēr Balandīns bija uzdevumu augstumos. Ja otrajā periodā skaitliski vienādos sastāvos pārāki bija viesi, tad trešajā trešdaļā spēli atkal kontrolēja rīdzinieki. Pēc ātri realizēta vairākuma perioda sākumā mājinieku pārsvars bija jau trīs vārti (otrā ripa Razgalam), un rīdzinieki turpināja spiest, tomēr nonāca mazākumā.

Pirmo ofensīvu rīdzinieki izturēja, tomēr viesi atkal nonāca vairākumā un guva pirmos vārtus spēlē. Nepilnas deviņas minūtes līdz pamatlaika beigām "Sakhalinskie Akuly" neizmantoja izgājienu trijatā pret diviem "Rīgas" aizsargiem. Pēdējās minūtēs spēle noritēja augstos tempos, un "Rīga" guva arī ceturtos vārtus – precīzs bija Artūrs Bušs. Par labāko spēlētāju rīdzinieku rindās tika atzīts Uvis Balinskis, bet ievērojamu ieguldījumu uzvarā sniedza arī vārtsargs Balandīns, kurš atvairīja 30 pretinieku metienus.

Parīt "Rīga" spēkosies ar vēl vienu komandu no Tālajiem Austrumiem. Rīdziniekiem pretī stāsies Habarovskas "Amurskie Tigry". Pēc tam "Rīga" sāks septiņu izbraukuma spēļu sēriju, un mājās nākamo maču aizvadīs tikai 17. oktobrī (pret "Loko").

MHL regulārā sezona, 14. septembris

Rīga - Sakhalinskie Akuly 4:1 (2:0, 0:0, 2:1)
Vārti: 6:01 Razgals (Balinskis, Galoha, vair.) 1:0, 6:34 Šišļaņņikovs (Jākobsons) 2:0, 41:18 Razgals (Sprukts, Zīle, vair.) 3:0, 49:51 Kotkovs (Bukševannijs, vair.) 3:1, 58:07 Bušs (Visockis, t.v.) 4:1.
Metieni: 22:31.
Soda minūtes: 28:34.
Vārtsargi: Salvis Balandīns – Kirils Kaļiņins.

Izmantotie resursi:
Молодежная хоккейная лига - Официальный сайт

  -1 [+] [-]

, 2015-09-14 21:24, pirms 9 gadiem
izskatas, ka Razgalam viens kumārs zobos.

  +1 [+] [-]

, 2015-09-14 21:50, pirms 9 gadiem
Labi, ka šogad komandā nav pāraudzeņu. Lai cīnās un progresē jauniešu un junioru izlašu gadu hokejisti. Pretinieki spēcīgi, ir izaugsmes iespējas.