Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:262, Did:0, useCase: 3

Kolumbusas uzbrucējs: "Ģērbtuvē visi zinām, ka Korpisalo ir viens no labākajiem vārtsargiem NHL"

Rolands Eliņš

Kolumbusas uzbrucējs: "Ģērbtuvē visi zinām, ka Korpisalo ir viens no labākajiem vārtsargiem NHL"
Jonass Korpisalo un Sets Džounss. Foto: AFP/Scanpix

Stenlija kausa izcīņas pirmajā kārtā Kolumbusas „Blue Jackets” šonakt pieveica Tampabejas „Lightning” un panāca neizšķirtu sērijā. Pēc mača tika slavēts „Blue Jackets” vārtsargs Jonass Korpisalo, bet komandas galvenais treneris norādīja, ka nevajag piesaukt pirmās spēles garumu – tā ir lieta, ar ko profesionāļiem jāprot tikt galā, nevis īpaša varonība.

Divas dienas pēc NHL rekorda uzstādīšanas ar atvairītiem 85 metieniem vienā spēlē Jonass Korpisalo šonakt tika galā ar 36 no 37 pretinieku metieniem, palīdzot Kolumbusai uzvarēt ar 3:1, un cits mača varonis Pjērs Luks Dubuā, kurš veica divas rezultatīvas piespēles, izcēla savu vārtsargu kā panākuma galveno kaldinātāju.

„Mēs visi esam redzējuši viņa spēli šosezon,” pēc mača teica jaunais Kanādas uzbrucējs. „Viņš tika uz Zvaigžņu spēli, tad guva savainojumu un tad atgriezās. Sekoja vēl viens pārtraukums koronavīrusa dēļ, taču mēs zinām, uz ko viņš spējīgs. Mēs ģērbtuvē visi zinām, ka viņš ir viens no labākajiem vārtsargiem visā līgā, un šobrīd viņš jūtas ļoti labi.”

Savukārt Kolumbusas treneris Džons Korpisalo nevēlējās saistīt šo uzvaru ar piecu papildlaiku maču pirms divām dienām, no kura „Blue Jackets” izdevās atgūties gan morāli, gan fiziski: „Tā lieta, ko mēs darām. Tā ir lieta, ko profesionāļiem jāprot izdarīt. Nedomāju, ka tas ir kaut kas īpašs. Manuprāt, šis ir pareizais veids, kā turpināt savu ceļu. Mums iepriekšējās nedēļās bijuši gan kāpumi, gan kritumi, un vairākas iespējas, lai pie tā piestrādātu.”

Tortorella arī augstu novērtēja Aleksandra Venberja vārtu guvumu, kas tika gūts skaistā stilā pēc individuālas spēles: „Protams, ka tas bija ļoti nozīmīgs brīdis, tas mums deva telpu ieelpai.” Savukārt pats Venberjs izteicās, ka „Blue Jackets” galvenais uzdevums ir sarežģīt pretinieku dzīvi: „Nav jāstāsta, cik labi spēlētāji ir pretinieku komandā. Mums atliek tikai strādāt un censties no visa spēka. Nešaubīgi, ka pie saviem momentiem Tampas hokejisti tik un tā tiks, taču tam mums ir Korpisalo vārtos.”

Sērijas trešā spēle paredzēta naktī uz svētdienu, 2:30 pēc Latvijas laika.

Izmantotie resursi:
https://www.cbc.ca/sports/hockey/nh...
https://www.nhl.com/news/columbus-b...

     [+] [-]

, 2020-08-14 13:14, pirms 4 gadiem
"Savukārt Kolumbusas treneris Džons Korpisalo... "
Vai tiešām?

  +3 [+] [-]

, 2020-08-14 13:15, pirms 4 gadiem
Raksta autor, ko Tu pīpē? Vārtsargs Korpisalo, treneris arī Korpisalo? Vai rakstot iedziļinies, ko raksti, vai vienīgi kautko iešņauc?💩💩💩

     [+] [-]

, 2020-08-14 13:41, pirms 4 gadiem
Ko lai dara,ka Korpisalo visiem uz mēles.Piesauc vieta,nevietā.Arī SC dižgari.Galvenais neaizmirst zviedrru uzvārdus uzrakstīt zviedru izrunā.

     [+] [-]

, 2020-08-14 13:49, pirms 4 gadiem
Rodas iespaids,ka visi rakstu autori no vienas istabas, kurā lieto kaut kādas tabletes,alkoholu,vai pīpē zālīti. Katru dienu ārprāts jālasa!!!!!