Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:135, Did:0, useCase: 3

Jānis Bērziņš tuvu līgumam ar Spānijas "Baxi Manresa"

Rolands Eliņš

Jānis Bērziņš tuvu līgumam ar Spānijas "Baxi Manresa"
Jānis Bērziņš. Foto: Zastal Enea BC Zielona Góra

Latvijas basketbolists Jānis Bērziņš ir tuvu līguma noslēgšanai ar Spānijas ACB līgas klubu "Baxi Manresa", vēsta basketbola portāls "EuroHoops" un apstiprinājumu ieguva portāls Sportacentrs.com.

"Baxi Manresa" pirms dažām dienām oficiāli paziņoja par 19 gadus vecā latviešu spēlētāja Mārča Šteinberga iekļaušanu komandā. Kā šorīt vēsta "EuroHoops", viņam drīz pievienosies vēl viens Latvijas basketbolists - Jānis Bērziņš.

Portāls Sportacentrs.com ieguva apliecinājumu, ka abu pušu sarunas par līguma noslēgšanu ir nobeiguma fāzē.

Bērziņš iepriekšējā sezonā spēlēja Polijas komandā "Zielona Gora", kuras rindās spēlēja arī VTB līgā, kurā vidēji spēlē guva 9.2 punktus, savāca 5.2 atlēkušās bumbas un veica 1.1 rezultatīvu piespēli. Savukārt Polijas līgas spēlēs viņš izcēlās ar 11.1 punktu vidēji spēlē.

28 gadus vecais Bērziņš pirms četriem gadiem izmēģināja spēkus Itālijas A Sērijas komandā "Orlandina", taču viņa pirmo pieredzi leģionāra statusā aptumšoja smags ceļgala savainojums. Pēc traumas Bērziņš pārstāvēja "Ventspils" komandu, savukārt iepriekš spēlēja "VEF Rīga" sastāvā.

"Baxi Manresa" vienība nākamajā sezonā spēlēs arī FIBA Čempionu līgā, kur tā ir ielozēta B grupā kopā ar Jeruzālemes "Hapoel", Turcijas "Pinar Karsiyaka" un "Stal Ostrow" no Polijas.

Izmantotie resursi:
https://www.eurohoops.net/en/fiba-c...

  +5 [+] [-]

, 2021-07-14 12:38, pirms 3 gadiem
Labi

  +6 [+] [-]

, 2021-07-14 12:53, pirms 3 gadiem
Labas ziņas. Turam īkšķi, lai viss labi izdodas
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja