Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:345, Did:0, useCase: 3

Bartone ar pārinieci Vimbldonas finālā zaudē nesen uzvarētajām amerikānietēm

Valdis Bērziņš
Valdis Bērziņš

Bartone ar pārinieci Vimbldonas finālā zaudē nesen uzvarētajām amerikānietēm
Kamilla Bartone. Foto: Luke Hemer/Tennis Australia

17 gadus vecā Latvijas tenisiste Kamilla Bartone kopā ar 16 gadus veco krievieti Oksanu Seļehmetevu Vimbldonas meiteņu dubultspēļu turnīra finālā divu neizsētu komandu cīņā ar rezultātu 5:7, 7:5, 2:6 piekāpās ASV tenisistēm Savanai Broudusai (16) un Abigeilai Forbsai (18).

Kamilla ar pārinieci šo ASV duetu aizpagājušajā nedēļā uzvarēja astotdaļfinālā Rohemptonā ar rezultātu 4:6, 6:3, 10:2. Viņas vēlāk tika līdz finālam, kur ar rezultātu 7:5, 6:7(4), 3:10 zaudēja Spānijas un ASV komandai Marta Kustika/Elizabete Mandlika.

Šodienas mačā Bartone un Seļehmeteva nespēja gūt atkārtotu panākumu, ar grūtībām uzvarot vienā setā. Viņām 2. setā vajadzēja trīs breikus, lai nodrošinātu uzvaru, turklāt pie 4:5 bija jāservē par mača turpināšanu, kad sekmīgi nospēlēja Bartone. Amerikānietes kopumā bija aktīvākas uzbrukumā.

Latvijas un Krievijas komanda ceļā uz finālu pieveica divas izsētās komandas. Viņas 1. kārtā ar 7:5, 6:4 sakāva ar pirmo numuru izsēto Francijas un Ķīnas duetu Diāna Parī/Cinvena Džena. Savukārt ceturtdaļfinālā ar 6:4, 6:3 uzvarētas ar septīto numuru izsētās ASV tenisistes Hloja Beka un Emma Navarro, kuras jūnija sākumā izcīnīja "French Open" titulu.

Bartone Vimbldonā vienspēļu turnīrā 1. kārtā ar 1:6, 4:6 zaudēja 16 gadus vecajai Ukrainas tenisistei Darjai Sņigurai, kura vēlāk kļuva par čempioni. Kamillai labākais rezultāts "Grand Slam" junioru vienspēlēs ir ceturtdaļfināls šogad "Australian Open".

     [+] [-]

, 2019-07-14 18:47, pirms 5 gadiem
Iespējas bija