Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:1624, Did:0, useCase: 3

Somu aizsargs Salmela diskvalificēts uz trīs spēlēm

Jānis Pārums

Somu aizsargs Salmela diskvalificēts uz trīs spēlēm
Epizode brīdi pēc tam, kad Ansi Salmela rupji
iegrūda Aleksu Goligoski apmalē. Foto: AP/Scanpix

Somijas izlases aizsargs Ansi Salmela saņēmis triju spēļu diskvalifikāciju par pasaules čempionāta mačā pret ASV izdarīto pārkāpumu, informē Starptautiskās Hokeja federācijas (IIHF) mājaslapa internetā.

Somijas – ASV spēles trešajā periodā Salmela kādā no epizodēm diezgan rupji iegrūda apmalē ASV valstsvienības aizsargu Aleksu Goligoski.

Par konkrēto pārkāpumu Salmela saņēma noraidījumu līdz spēles beigām (5+20), par ko automātiski pienākas vienas spēles diskvalifikācija.

IIHF disciplinārā komisija nolēmusi šo sodu papildināt ar vēl divu spēļu diskvalifikāciju, tādejādi somu aizsargam būs jāizlaiž ne tikai šīvakara spēle pret Kazahstānu, bet arī ceturtdaļfināla mačs un, iespējams, arī pusfināls, ja, protams, Somija tajā iekļūs.

IIHF disciplinārā komisija norādīja, ka šāds sods piešķirts, jo Goligoskis minētajā incidentā varēja gūt ļoti smagas traumas, kas par laimi nenotika. Jāpiebilst, ka mačā pret ASV somi piedzīvoja sagrāvi ar 0:5.

Somijas - ASV spēles labākie momenti

Izmantotie resursi:
HOME IIHF

 +14 [+] [-]

, 2012-05-14 15:31, pirms 12 gadiem
"Mēģinot pieslēgties reklāmu serverim,notika kļūda. Ja tev ir uzstādīta reklāmas bloķēšanas programma, lūdzu, atslēdz to ,lai turpinātu!"
Ak šausmas, cik nožēlojami, nu jau grib piespriest ar varu nostīties reklāmu
tgd spītes pēc šo video atradīšu youtube!

     [+] [-]

, 2012-05-14 15:39, pirms 12 gadiem
sitas portals neatskiras no citiem portaliem un viss balstas uz naudu, saja gadijuma reklamu... bet nu LOL tik un taa.. 5% no kopejas auditorijas neredzes reklamu.. psc

  +2 [+] [-]

, 2012-05-14 15:43, pirms 12 gadiem
Aivitos0077 rakstīja: "Mēģinot pieslēgties reklāmu serverim,notika kļūda. Ja tev ir uzstādīta reklāmas bloķēšanas programma, lūdzu, atslēdz to ,lai turpinātu!"
Ak šausmas, cik nožēlojami, nu jau grib piespriest ar varu nostīties reklāmu
tgd spītes pēc šo video atradīšu youtube!
Pats nebūtu labāk pateicis! Arī neskatīšos šeit to video... Baigi vajag!...
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  -1 [+] [-]

, 2012-05-14 16:27, pirms 12 gadiem
Un šis brīnums notika tāpēc ka bija čikstētaji ar līkam rokām kas nemāk pameklēt paši google kā atslēgt reklāmas.

Paldies jums čikstētāji

  +2 [+] [-]

, 2012-05-14 16:33, pirms 12 gadiem
Paši varat skatīties savu reklāmas video!