Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:132, Did:0, useCase: 3

"Grizzlies" pamatsastāva uzbrucējam Pārsonsam sezona, visticamāk, beigusies

Agris Suveizda

"Grizzlies" pamatsastāva uzbrucējam Pārsonsam sezona, visticamāk, beigusies
Čendlers Pārsonss
Foto: AP/Scanpix

Nacionālās basketbola asociācijas komanda Memfisas "Grizzlies" savā mājaslapā paziņoja, ka 28 gadus vecajam uzbrucējam Čendleram Pārsonsam konstatēts kreisā ceļgala meniska daļējs plīsums.

"Protams, ir smagi saņemt šādu triecienu pēc tam, kad viņš tik čakli bija strādājis, lai atgūtos no labā ceļgala savainojuma," sacīja Memfisas komandas ģenerālmenedžeris Kriss Voless. "Čendleram ir gan mans, gan trenera, gan visas komandas atbalsts, un visi koncentrējamies uz to, lai viņš būtu vesels."

Spēlētāja veselības stāvoklis vēl tiks vērtēts un šobrīd viņš no ierindas ir izkritis uz nenoteiktu laiku, tomēr ESPN ziņo, ka Pārsonsam, visticamāk, nāksies izdarīt operāciju, kas nozīmēs sezonas beigas. Ceļgala operācijas dēļ Pārsonss izlaida starpsezonu un sezonas sākumu, un šosezon viņš veselības problēmu dēļ piedalījies vien 34 mačos, visus sākot starta pieciniekā.

Pārsonss līgumu ar Memfisas "Grizzlies" parakstīja iepriekšējā vasarā un šosezon vidēji laukumā pavadījis nepilnas 20 minūtes, kuru laikā guvis 6,2 punktus un izcīnījis 2,5 atlēkušās bumbas. Iepriekš viņš līgā bija pārstāvējis arī Dalasas "Mavericks" un Hjūstonas "Rockets", kas 2011. gada draftā Pārsonsu izvēlējās ar 38. numuru. "Grizzlies" ar 37 uzvarām un 30 neveiksmēm Rietumu konferencē ieņem septīto pozīciju.

Uz nenoteiktu laiku ārā no ierindas joprojām ir arī viens no Sanantonio "Spurs" līderiem Lamarkuss Oldridžs, kurš nelielas sirds aritmijas dēļ izlaidis divas spēles pēc kārtas. Viņa sakarā jaunumu pagaidām nav, un ārsti garajam spēlētājam turpina veikt pārbaudes un analīzes. "Mums vienkārši jāgaida, kad viņš atgriezīsies no speciālista," teica "Spurs" galvenais treneris Gregs Popovičs. "Cerams, ka viss būs kārtībā," piebilda katalāņu centrs Pau Gazols.

Izmantotie resursi:
Chandler Parsons medical update | Memphis...
Spurs notebook: Leonard back, but concern still...

     [+] [-]

, 2017-03-14 19:23, pirms 7 gadiem
Šis nu gan ir traumatisks sportists.