Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:120, Did:0, useCase: 3

Diskvalificētais Anelkā paziņo par līguma laušanu, WBA to noliedz

Agris Suveizda

Diskvalificētais Anelkā paziņo par līguma laušanu, WBA to noliedz
Nikolā Anelkā skandalozā vārtu atzīmēšana
Foto: AFP/Scanpix

Franču futbolists Nikolā Anelkā savā Twitter kontā paziņoja par līguma laušanu ar Anglijas Premjerlīgas klubu WBA. Klubs savā mājaslapā gan ievietojis paziņojumu, kurā neapstiprina sadarbības pārtraukšanu.

"Pēc diskusijām starp klubu un mani ir izteikts piedāvājums, ka es varu atgriezties komandā ar konkrētiem nosacījumiem, kurus es nevaru pieņemt. Tāpēc esmu nolēmis izbeigt līgumu ar WBA," Nikolā Anelkā rakstīja savā Twitter profilā.

"Saistībā ar līguma izbeigšanu neesam neko formālā veidā saņēmuši ne no Nikolā Anelkā, ne viņa padomniekiem. Vēršam uzmanību, ka šāda paziņojuma izplatīšana sociālajos tīklos ir ārkārtīgi neprofesionāla," teikts WBA paziņojumā.

"Apstiprinām, ka turpinām sarunas ar Nikolā Anelkā un viņa padomniekiem kā daļu no iekšējās izmeklēšanas par 28.decembra spēlē parādīto žestu. Pēc Anglijas Futbola asociācijas (FA) lēmuma šā paša incidenta sakarā cerējām savu izmeklēšanu noslēgt nākamnedēļ," teikts WBA mājaslapā.

Nikolā Anelkā incidentā iesaistījās 28.decembrī, kad pret "West Ham" (3:3) vienu no vārtu guvumiem svinēja ar skandalozo "quenelle" žestu. Kaut arī FA paziņoja, ka izmeklēšanas gaitā neatklāja, ka šim žestam būtu bijusi antisemītiska nozīme, Anelkā vienalga saņēma bargu sodu – piecu spēļu diskvalifikācija, 80 tūkstošu sterliņu mārciņu (nepilnu 96 tūkstošu eiro) liela soda nauda, kā arī nepieciešamība iziet izglītojošu apmācību.

Bijušais Francijas izlases futbolists WBA pievienojās pirms šīs sezonas, parakstot viena gada līgumu. Anelkā, kuram šodien aprit 35 gadi, aizvadītajā sezonā Anglijas Premjerlīgā piedalījās 12 spēlēs un guva divus vārtus. Abi vārti tika gūti tieši zīmīgajā spēlē pret "West Ham".

Izmantotie resursi:
Twitter
Official Website of the Baggies - West Bromwich...

  +3 [+] [-]

, 2014-03-14 22:36, pirms 10 gadiem
Sviests!
Bet šī spēle bija lieliska pret WHU!
Bet šitas gan lika sasmieties
Vēršam uzmanību, ka šāda paziņojuma izplatīšana sociālajos tīklos ir ārkārtīgi neprofesionāla," teikts WBA paziņojumā.
Kā klubi dažkārt paziņo par trenera atlaišanu?

  +2 [+] [-]

, 2014-03-14 22:53, pirms 10 gadiem
domājams, ka Anelkā pa lielam pie pakaļas, ko viņam piespriež. Kaut vai mūža diskvalifikāciju Anglijas futbolā, jo spēlētājam ar tādu CV nez vai būs liela zaudējuma sajūta, saņemot aizliegumu vēl kādu laiku uzspēlēt otrā ešalona komandā.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +1 [+] [-]

, 2014-03-15 10:31, pirms 10 gadiem
Nu re! Beidzot kaut kas noderīgs. Visi apskatās gugle bildēs quenelle žestu, un kārtīgi uztrenē, lai svētdien var parādīt kam pieklājas Meierovica bulvārī!