Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:262, Did:0, useCase: 3

Unibet.com: Uzlidojums Bufalo pilsētā jeb Girgensonam mačs pret "Flyers"

Unibet.com
Unibet.com

Unibet.com: Uzlidojums Bufalo pilsētā jeb Girgensonam mačs pret "Flyers"
Zemgus Girgensons tiek ietriekts apmalē
Foto:AP/Scanpix

Nacionālajā hokeja līgā šonakt tiks aizvadīta spēle starp Bufalo „Sabres” un Filadelfijas „Flyers”, kurā „lidotāji”, proti, viesi centīsies atgūties no pagalam neveiksmīgās nedēļas nogales, bet „Sabres” mēģinās paturpināt sekmīgo mājas spēļu statistiku.

Par spīti sezonas sākuma problēmām Filadelfijas „Flyers” atguvusies samērā pārliecinoši un šobrīd atrodas sīvā cīņā Metropoles divīzijā. Pašlaik tā ieņem ceturto vietu, taču „Capitals” un „Rangers” ir tikai vienu punktu priekšā, tiesa, nedrīkst arī aizmirst par aizmuguri, jo „Blue Jackets” un „Devils” ir tikai divus punktus aizmugurē.

„Flyers” sekmīgais kāpums piedzīvoja smagu triecienu aizvadītajā nedēļas nogalē, kad sekoja uzreiz divas sakāves. Ar 3:6 tika atzīts „Lightning” pārākums un ar 1:4 - tiešo konkurentu „Rangers”. Lidotāju neveiksmes aizsardzībā ļoti labprāt izmantotu Zemgus Girgensons ar saviem partneriem, kuriem rezultativitāte šosezon nav lielāko plusu sarakstā.

Likme uz to, ka „Sabres” beidzot gūs vismaz trīs vārtus (tas nav noticis jau sešās spēlēs pēc kārtas), ir 2,12, savukārt visā mačā favorītu loma tomēr tiek atvēlēta Filadelfijas hokejistiem, kuri arī pauduši savu apņēmību revanšēties par sestdienas un svētdienas relatīvo izgāšanos. Koeficents uz „Flyers” uzvaru pamatlaikā 2,25, bet „Sabres” panākums novērtēts ar 2,80.

„Sabres” pēdējā laikā gan mājās spēlējusi visai pārliecinoši un ar uzvaru noslēgusi sešas no iepriekšējām astoņām spēlēm. Interesants gan fakts, ka sešas reizes arī bijusi nepieciešamība pēc papildlaika. Ņemot vērā „Sabres” vārtiem nabadzīgo spēles stilu, šāds mača iznākums nebūtu brīnums arī šodien, un koeficents šai iespējai, proti, ka pamatlaiks noslēgsies neizšķirti, ir 3,75.

Iepriekšējā spēlē „Sabres” spēja ar 2:1 pēcspēles metienos pieveikt „Capitals”, un lielisku formu turpināja demonstrēt vārtsargs Raiens Millers, tāpat ar aktivitāti izcēlās Zemgus Girgensons. Sagaidāms gan, ka vārtos šonakt stāsies rezerves vārtsargs Jūnass Enrūts, koeficents uz "Sabres" tik ļoti pazīstamajām „Under” likmēm ir vilinošs tik un tā, proti, „Under 4,5” ir koeficents 2,18, bet „Under 3,5” - 3,80.

Abu komandu pirmajā savstarpējā spēlē gan tika gūti pieci vārti (4:1 uzvarēja Filadelfija), tāpat kopā tika izdarīti 76 metieni pa vārtiem. Likme uz to, ka šodien būs vairāk nekā 57 metieni, ir 1,90.

Šonakt sagaidāms arī divu oriģinālā sešinieka komandu duelis, proti, Bostonā viesojas „Maple Leafs”. Bukmeikeri par ļoti stabiliem favorītiem gan uzskata „Bruins” (koeficents 1,70), tiesa, Toronto vienība, lai arī nerāda to labāko sniegumu, punktus cenšas izraut katrā situācijā, un tai ir labākā statistika NHL papildlaikos un pēcspēles metienos. Koeficents, ka „Maple Leafs” uzvarēs šādi, ir 2,85.

Iespaidīga cīņa būs vērojama Čikāgā, kur viesosies „Avalanche”. Abas šobrīd ir starp līgas līderēm, taču „Avalanche” iespējas sarīkot nelielu pārsteigumu un uzvarēt novērtētas ar koeficentu 3,80. Pirmajās divās spēlēs abas komandas uzvaras dalīja uz pusēm (1:5 un 7:2).

Augstākā koeficenta sacīkstes – laimē Girgensona kreklu!

No 6.janvāra līdz 26.janvārim piedalies Unibet hokeja augstākā koeficienta sacīkstēs un vinnē Zemgus Girgensona (#28) Bufalo „Sabres” kreklu, kas ļaus tev gūt atzinību citu hokeja līdzjutēju priekšā! Turklāt šajā sacīkstēs piedalīties var tikai Latvijas klienti.

Lai piedalītos, veic vismaz 1 EUR likmi totalizatorā un derību kartītē ir iekļauj vismaz vienu hokeja iznākumu. Jo augstāks vinnējošais koeficients, jo augstāka vieta. Sacīkstes dalībnieks, kuram padosies lielākais laimējušais koeficients, arī iegūs galveno balvu. Sacīkstes laikā būs pieejams kopvērtējums ar labākajiem rezultātiem.

Vairāk informāciju meklē https://lv.unibet.com/betting/promo...

Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2014-01-14 19:12, pirms 10 gadiem
Pēdējās spēlēs diemžēl nav punktu derētu šodien kāds vārtu guvums.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2014-01-14 20:19, pirms 10 gadiem
Droši ka Bankā 2(0)