Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:2984, Did:0, useCase: 3

Kaprioti: "Mums būs liels gods spēlēt pret tik augsta līmeņa komandu"

Gatis Druvietis
Gatis Druvietis

Kaprioti: "Mums būs liels gods spēlēt pret tik augsta līmeņa komandu"
Daniele Kaprioti. Foto: Latvijas Volejbola federācija

14. decembrī plkst. 19:00 Daugavas Sporta namā "Rīgas Volejbola skola/LU" aizvadīs CEV Izaicinājuma kausa 1/16 fināla spēli pret Serbijas klubu Stara Pazovas "Jedinstvo" Spēles tiešraide būs Sportacentrs.com portālā. Rīgas kluba mājas lapā mūsu galvenais treneris pauž respektu pret oponentēm.

Rīdzinieču galvenais treneris Daniele Kaprioti: “Pretinieces ir labākā komanda Serbijā, sastāvu veido daudzas izlases spēlētājas. Šajā sezonā vēl nav zaudējusi nevienā spēlē, tā ir stipra komanda. Mums būs liels gods spēlēt pret tik augsta līmeņa komandu. Šajā spēlē būs jābūt drosmīgiem, jāspēlē kā komandai un jāizmanto visi mūsu ieroči. Mūsu meitenes ir spēcīgas, gudras un drosmīgas - to viņas noteikti atcerēsies momentos, kad būs liels spiediens. Šie būs lieli svētki Latvijas volejbola saimei, klātienē vērojot šādu spēli pret Serbijas labāko klubu.”

Atgādinām, ka pirmajā kārtā "Rīgas Volejbola skola/LU" tikās ar VK "Brusno" no Slovākijas un triumfēja abās spēlēs izcīnīja uzvaru, tādējādi pārrakstot vēsturi un pirmo reizi iekļūstot CEV Izaicinājuma kausa nākamajā kārtā. Spēlē viesos tika gūta uzvara ar 3-0 (25:21, 25:20, 25:19), bet mājas spēlē ar 3-2 (25:18, 22:25, 24:26, 25:16, 15:6). Līdz šim nevienā no gadiem mūsu komandai nebija izdevies pārvarēt pirmo kārtu, bet šogad tas sanāca.

Ar nepacietību tiek gaidītas spēles pret Serbijas komandu, kas savas valsts čempionātā ir līderes ar 9 uzvarām 9 spēlēs un 25 punktiem, bet Serbijas kausa izcīņā jau ir finālā.

14. decembrī CEV Izaicinājuma kausa cīņa risināsies Daugavas Sporta namā, bet atbildes spēle Serbijā notiks 21. datumā.

Izmantotie resursi:
https://rigasvolejbolaskola.lv/lv/c...