Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:132, Did:0, useCase: 3

Sabonis tiek atzīts par Austrumu konferences nedēļas labāko spēlētāju

Ulvis Brože
Ulvis Brože @UlvisBrozhe

Sabonis tiek atzīts par Austrumu konferences nedēļas labāko spēlētāju
Domants Sabonis. Foto: AFP/Scanpix

Nacionālā basketbola asociācija (NBA) nosaukusi pagājušās nedēļas labākos spēlētājus. Rietumos lauri tikuši Lebronam Džeimsam, bet Austrumu konferencē par labāko atzīts lietuviešu uzbrucējs Domants Sabonis.

Indianas "Pacers", kas Austrumu konferences kopvērtējumā atrodas ārpus izslēgšanas spēļu zonas, pagājušajā nedēļā uzvarēja visās trīs spēlēs. Domants Sabonis vidēji izcēlās ar 25,0 punktiem, 10,3 atlēkušajām bumbām un 6,0 rezultatīvām piespēlēm.

Spēka uzbrucējs visās trīs spēlēs tika pie double-double. Rezultatīvāko spēli viņš aizvadīja savā laukumā pret Vašingtonas "Wizards", izceļoties ar 30 punktiem. Sabonis trāpīja 11 no 15 metieniem no spēles un visus astoņus soda metienus.

Par Rietumu konferences labāko spēlētāju atzīts Lebrons Džeimss, kurš palīdzēja Losandželosas "Lakers" uzvarēt trijās no četrām spēlēm, izceļoties ar 28,3 punktiem, 8,0 atlēkušajām bumbām un 7,5 rezultatīvām piespēlēm.