Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:261, Did:0, useCase: 3

Jaka treneris Nazarovs neizpratnē par savu diskvalifikāciju

Gatis Druvietis
Gatis Druvietis

Jaka treneris Nazarovs neizpratnē par savu diskvalifikāciju
Andrejs Nazarovs. Foto: HC Sochi

Kontinentālās hokeja līgas (KHL) kluba Krasnodaras novada "Sochi" galvenais treneris Andrejs Nazarovs diskvalificēts uz vienu maču un ir neizpratnē pār šādām sankcijām.

Kā jau ziņots, latviešu aizsargs Jāņa Jaka pārstāvētais Soču klubs svētdien savā laukumā atspēlējās no 0:4 un pārspēja Čerepovecas "Severstal" - 5:4.

Mača izskaņā uzvarētājiem par nesportisku uzvedību tika piespriests komandas sods - noraidījums uz 20 minūtēm. KHL šodien informē, ka Soču galvenais treneris Nazarovs diskvalificēts uz vienu spēli, turklāt viņam uzlikts arī "individuālais sods" - šajā gadījumā minimālais naudas sods ir 100 tūkstoši Krievijas rubļu (apmēram 1208 eiro). Lēmums pamatots ar KHL disciplinārā reglamenta attiecīgo punktu: "Komandas pārstāvis piesauc tiesneša vārdu saistībā ar jebkādiem skaļiem izteicieniem vai izmanto nepiedienīgus, necenzētus vai aizvainojošus izteicienus attiecībā uz tiesnešiem vai kādu citu."

Andrejs Nazarovs: "Ļoti interesants lēmums. Es svinēju uzvaru, pateicos spēlētājiem un savam treneru korpusam. Laikam kādam ir šķielēšana. Lai man parāda video un audio, uz kā pamata pieņemts šis lēmums! Tā jau mēs varam nonākt līdz tam, ka jebkuru noraidīs bez iemesla norādīšanas. Acīmredzot, ne visiem patīk, ka "Sochi sāk rādīt skatāmu hokeju un krāt punktus. Visiem saviem "labvēļiem" varu droši pateikt: es atgriezīšos, un mēs turpināsim uzvarēt, neuztraucieties!"


21. decembrī Soču klubs izbraukumā spēkosies ar Maskavas "Dynamo", tad galvenais treneris Nazarovs nedrīkstēs atrasties aiz spēlētāju soliņa.

---------

Ufas "Salavat Yulaev" uzbrucējs Pjotrs Hohrjakovs tikmēr diskvalificēts uz pieciem mačiem. Minētais spēlētājs rupji pārkāpa noteikumus 12. decembra spēlē pret Kazaņas "Ak Bars" uzbrucēju Dmitriju Voronkovu.

---------

Izmantotie resursi:
championat.com
khl.ru

  +1 [+] [-]

, 2021-12-13 17:59, pirms 2 gadiem
Šis pajolis vienmēr ir neizpratnē! ko gan padarīsi, ja smadzenes apsaldētas....

     [+] [-]

, 2021-12-13 19:04, pirms 2 gadiem
Adolfs'Hitlers rakstīja: Šis pajolis vienmēr ir neizpratnē! ko gan padarīsi, ja smadzenes apsaldētas....
Toties viņam ir ""pa.uti"" bomžu komandu izvilkt no pagraba un reāli cīnīties par play off atšķirībā no Savicka trūdošo Dinamo