Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:132, Did:0, useCase: 3

Porziņģis: "Ir grūti, bet jāpierod - šāds spēļu grafiks būs arī turpmāk"

Andrejs Siliņš

Porziņģis: "Ir grūti, bet jāpierod - šāds spēļu grafiks būs arī turpmāk"
Kristaps Porziņģis
Foto: AFP/Scanpix

"Šķiet, nospēlējām četras spēles sešu dienu laikā. Ir grūti, bet man pie tā jāpierod, jo spēļu grafiks būs tāds arī turpmāk," pēc Ņujorkas "Knicks" uzvaras pār Portlendas "Trail Blazers" sacīja vienīgais latvietis Nacionālajā Basketbola Asociācijā (NBA) Kristaps Porziņģis, kurš šoreiz 19 minūtēs punktus neguva.

"Šis bija izbraukums, jāspēlē spēli pēc spēles, bet biju sagatavojis sevi, biju veicis atjaunošanās procedūras. Varbūt kājas nebija gatavas par visiem simt procentiem, bet centos būt iespējami labākajā formā," Porziņģis norādīja, ka šāda trīs izbraukuma spēļu sērija bijusi fiziski grūta. "Šī man ir pirmā pieredze ar tik daudz spēlēm pēc kārtas. Šķiet, nospēlējām četras spēles sešu dienu laikā. Ir grūti, bet man pie tā jāpierod, jo spēļu grafiks būs tāds arī turpmāk. Komandai mani vajag, bet esmu priecīgs, ka šoreiz, kad nebiju formā, pārējie tik un tā varēja izcīnīt uzvaru."

"Jau tāpat jutos slikti un kā būtu, ja mēs vēl zaudētu.[..] Jā, pretinieki sākuši mani segt ciešāk un tā tas būs arī turpmāk, ja trāpīšu savus metienus, man pie tā jāpierod.[..] Esmu priecīgs par to, ka mēs uzvarējām. Tikai tam šobrīd ir nozīme," latvietis pauda sajūsmu par pārtraukto zaudējumu sēriju. "Tagad man nepieciešama atpūta gan mentāli, gan fiziski un jāiegūst svaigs prāts pirms trešdienas spēles. Tā būs kārtējā iespēja."

"Man patīk spēlēt "Madison Square Garden", tas ir ir kā mums būtu sestais spēlētājs komandā. Iemet metienu no apakšas, līdzjutēji kliedz un uzlādē ar enerģiju un dzen uz priekšu," Porziņģis bija priecīgs, ka pēc izbraukuma sērijas nākamais mačs atkal būs jāaizvada savā laukumā. "Šī man ir pirmā pieredze, spēlējot tik daudz spēļu pēc kārtas izbraukumā, sevišķi šādā atmosfērā. Protams, "Knicks" līdzjutēji ir visur, bet tik un tā to nevar salīdzināt ar spēlēšanu savās mājās."

"Citi puiši, kas iesaistījās no rezervistu soliņa, nospēlēja labi. Ja Kails [O'Kvins] un Dereks [Viljamss] spēlē labi, viņi tiek pie vairāk minūtēm. Ja viņi paveic savu darbu, tad viss ir kārtībā, tāpēc arī uzticējos viņiem vairāk," Porziņģa sniegumu un salīdzinoši mazo spēles laiku skaidroja "Knicks" galvenais treneris Dereks Fišers.

"Pat, ja viņa statistikas rādītāji neizceļas, viņš gūst pieredzi. Vairāki puiši šodien bija saguruši, tā tas mēdz notikt sezonas pirmajā pusē, kamēr pierodi pie intensīvā spēļu kalendāra. Protams, rūkiji to sajutīs visvairāk. Ja iepriekš esi spēlējis vienu vai divas spēles nedēļā, tev nav ne jausmas, kā ir tad, kad grafiks ir šāds."

Izmantotie resursi:
New York Knicks | New York Knicks Team News

Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +5 [+] [-]

, 2015-12-13 11:48, pirms 9 gadiem
Kp fiziski nevelk ir vajadzīga atpūta, obligāti, savādāk traumu var noraut.

     [+] [-]

, 2015-12-13 12:05, pirms 9 gadiem
Galvu augšā!

 +11 [+] [-]

, 2015-12-13 12:14, pirms 9 gadiem
Pēc 2000 gadiem kiberarheologi atradīs šos komentārus un izdarīs secinājumus par sabiedrību.
Slēpts komentārs: prieksnieksmk2

  -4 [+] [-]

, 2015-12-13 13:03, pirms 9 gadiem
Beidzaaaas benziins? Kas ta nu? Veel pat nav 1/3 daļa speles aizvaditas! Nav te nekada spanijas liga, vai eiroliga ar 1 speli nedelja!
Slēpts komentārs: Alpaville

  +2 [+] [-]

, 2015-12-13 13:51, pirms 9 gadiem
Alpaville rakstīja: Galviņā arī sakāpis!
Ir jau laikam arī biš pamats ne? Tev nesakāptu, ja vēl 3 gadi atpakaļ spēlētu Spānijas jauniešu sistēmā tikai par apmaksātu dzīves vietu un dienas naudu , bet jau šodien tu būtu Ņujorkas Knicks viens no līderiem NBA laukumos un pelnītu miljonus par savu darbu un talantu? Tur jābūt robotam, lai kaut nedaudz nesakāptu galvā

  +2 [+] [-]

, 2015-12-13 14:11, pirms 9 gadiem
RESNAIS PUTNIŅŠ VASARĀ PIKOJAS rakstīja: Ir jau laikam arī biš pamats ne? Tev nesakāptu, ja vēl 3 gadi atpakaļ spēlētu Spānijas jauniešu sistēmā tikai par apmaksātu dzīves vietu un dienas naudu , bet jau šodien tu būtu Ņujorkas Knicks viens no līderiem NBA laukumos un pelnītu miljonus par savu darbu un talantu? Tur jābūt robotam, lai kaut nedaudz nesakāptu galvā
Nu, nu Tu vispār zini, ka Porziņģim izpirkuma līgums bija 850K EUR. Nav nekas viņam sakāpis vienkārši netur slodzi ko pats intervijā atzina, ka 4 spēles 6 dienās ir par daudz.

  +2 [+] [-]

, 2015-12-13 14:40, pirms 9 gadiem
Ibra rakstīja: Pēc 2000 gadiem kiberarheologi atradīs šos komentārus un izdarīs secinājumus par sabiedrību.
Viens no labākajiem komentāriem kāds te redzēts hi

  +1 [+] [-]

, 2015-12-13 17:25, pirms 9 gadiem
Es arī bik nobrīnijos par grafiku... kā tik atveru NBA appu, KNICKS spēlē... Skatijos pēdējo spēli - porzijs knapi vilka kājas. Parasti arī bez bumbas spēlē agresīvi, cīnās par poziciju, sedz, skrīno... šoreiz nekā... tik cik uz atlecošajām sapurināja ķermeni, bet citādi, knapi staigāja.
Nu nekas... tā tas fiziskais nāk! Gan jau uzkačās izturību un spēku un ja ne līdz šī gada play-offs, tad nākamā gada jau būs gatavs.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  -3 [+] [-]

, 2015-12-13 18:02, pirms 9 gadiem
a ko viņš domāja?! pastaigu pa parku?!

  +1 [+] [-]

, 2015-12-13 18:13, pirms 9 gadiem
Neviens jau neteica ka būs viegli, tagad Kristaps to sajūt pats uz savas ādas.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja