Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:8, Did:0, useCase: 3

"LSPA" un "Tenax" sezonas ceturtais duelis

Raitis Puriņš
Raitis Puriņš

"LSPA" un "Tenax" sezonas ceturtais duelis
Lauris Rūtiņš "Tenax" handbolistu skavās
Foto: Renārs Buivids

Jau ceturto reizi šajā sezonā tiksies divas Latvijas spēcīgākās handbola komandas - abas komandas šodien tiksies Baltijas līgas spēlē plkst. 18:30 ASK sporta zālē.

Aizvadītajās trijās savstarpējās cīņās uzvaras izcīnījuši "LSPA" handbolisti - 27:23, 26:24 un 34:27. Jāatzīmē, ka tā rīdziniekiem ir vienīgā uzvara Baltijas līgā un kopvērtējumā mūsējie ieņem pēdējās divas vietas. Pagaidām nevienam Latvijas klubam nav izdevies izcīnīt kaut vienu punktu pret Lietuvas, Igaunijas vai Somijas komandām.

"Tenax" vienībai šajā mačā būs jāiztiek bez viena no saviem līderiem un turnīra rezultatīvākajiem spēlētājiem Naura Auziņa, kurš pārgājis uz Vācijas Oberlīgas (pēc spēka ceturtā līga) klubu "HG 85 Köthen". Mūsu handbolists paguvis jau piedalīties divās spēlēs, gūstot desmit vārtus un palīdzot izcīnīt divas uzvaras. Kopvērtējumā Auziņa klubs ar 19 punktiem 12 mačos ieņem trešo vietu.

Arī "LSPA" ir novērojami robi sastāvā - nespēlēs viens no pamatsastāva handbolistiem Andis Ērmanis, tomēr šajos mačos augstskolas komanda piesaistījusi palīdzēt Rolandu Ivanovu, Ēriku Drobotu un Edgaru Vadzīti, kas aizvadītajās divās Baltijas līgas cīņās spēlēja nozīmīgu lomu.

"LSPA" un "Tenax" komandu dueli var raksturot šādi - aizsardzība pret uzbrukumu. Lai arī "Tenax" savās spēlēs demonstrē labu aizsardzību, tomēr, lai uzvarētu, ir jāgūst vārtu. Iepriekšējās spēlēs galvenais vārtu guvējs bija Nauris Auziņš. Šoreiz viņa laukumā nebūs, tomēr tik un tā gaidāmā spēle handbola līdzjutēju vidū tiek gaidīta.

Nedēļas nogalē "LSPA" un "Tenax" noslēgs savu handbola gadu, aizvadot atbildes spēles izbraukumā ar Somijas "Riihimaen Cocks". Pagaidām nevienam no mūsu klubiem Somijā, ieskaitot arī aizvadītās sezonas, vēl nav izdevies izcīnīt ne punktu...

Izmantotie resursi:
Latvijas Handbola federācija

Kura komanda uzvarēs šovakar?

  • 21

  • 28

  • 1


     [+] [-]

, 2011-12-13 16:37, pirms 13 gadiem
nu, jā, bez Auziņa Tenaxam būs grūti...... -7, bet ceru ka nē