Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:262, Did:0, useCase: 3

Balinska komandas biedrs Reinhārts atzīts par nedēļas pirmo zvaigzni

Ulvis Brože
Ulvis Brože @UlvisBrozhe

Balinska komandas biedrs Reinhārts atzīts par nedēļas pirmo zvaigzni
Sems Reinhārts. Foto: Florida Panthers

Nacionālā hokeja līgā (NHL) izvēlējusies pagājušās nedēļas trīs zvaigznes, un atzinība tikusi trīs uzbrucējiem – Semam Reinhārtam, Kailam Konoram un Viljamam Nīlanderam.

Par nedēļas pirmo zvaigzni atzīts Floridas "Panthers" uzbrucējs Sems Reinhārts, kurš četrās spēlēs guva trīs vārtus un savāca desmit punktus, būdams NHL nedēļas līderis. Izcīnot četras uzvaras pēc kārtas, "Panthers" ar Uvi Balinski ierindā uzkāpusi līdz Atlantijas divīzijas otrajai vietai. Produktīvāko sniegumu Reinhārts bija pietaupījis beigām, svētdien ar 2+2 kaldinot uzvaru pret Čikāgas "Blackhawks". Četri punkti spēlē ir atkārtots karjeras rekords.

Otrās zvaigznes gods ticis Vinipegas "Jets" kreisās malas uzbrucējam Kailam Konoram, kurš trīs spēlēs izcēlās ar pieciem vārtiem un astoņiem punktiem. 6:3 uzvarā pret Nešvilas "Predators" viņš piekto reizi karjerā izcēlās ar hat-trick un pacēlās uz ceturto vietu "Jets" vēsturē labāko vārtu guvēju rangā.

Viljams Nīlanders atzīts par nedēļas trešo zvaigzni. Toronto "Maple Leafs" uzbrucējs sezonu sācis ar 15 rezultatīvām spēlēm pēc kārtas, kas ir jauns kluba rekords. Pagājušajā nedēļā zviedrs četros mačos iekrāja 4+3. Bullīšu uzvarā pret Kalgari "Flames" Nīlanders pirmo reizi NHL karjerā guva vārtus mazākumā.

Izmantotie resursi:
https://www.nhl.com/news/reinhart-c...