Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:132, Did:0, useCase: 3

"Jazz" un "Pacers" konflikts spēlētājiem izmaksā kopumā 110 tūkstošus dolāru

Agris Suveizda

"Jazz" un "Pacers" konflikts spēlētājiem izmaksā kopumā 110 tūkstošus dolāru
Rudī Gobērs un Mailzs Tērners. Foto: USA Today Sports/Scanpix

Nacionālā basketbola asociācija piespriedusi naudas sodu četriem Jūtas "Jazz" un Indianas "Pacers" spēlētājiem, kuri vakar tika izraidīti pēc konflikta savstarpējā mačā.

Incidents notika četras minūtes līdz pamatlaika beigām, kad viesu komandas pamatcentrs Mailzs Tērners pie desmit punktu pārsvara bloķēja mājinieku pamatcentra Rudī Gobēra metienu. Francūzis Gobērs atzīts par konflikta iniciatoru un saņēmis lielāko naudas sodu – 35 tūkstošus ASV dolāru. Savukārt Tērneram, kā konflikta saasinātājam, būs jāšķiras no 25 tūkstošiem dolāru.

Sodīti vēl divi Jūtas "Jazz" spēlētāji – austrālietis Džo Inglss par fizisku kontaktu ar spēles tiesnesi sodīts ar 30 tūkstošiem dolāru, bet no 20 tūkstošiem būs jāšķiras "Jaz" rezultatīvākajam basketbolistam Donovanam Mičelam. Viss kvartets spēles laikā tika izraidīts, bet "Pacers" uzvarēja ar 111:100.

Mičels šosezon izcēlies ar vidēji 25,9 punktiem, 5,2 rezultatīvām piespēlēm un 4,3 atlēkušajām bumbām, bet Gobērs sakrājis 15,0 punktus un 15,5 atlēkušās bumbas, kas ir labākais rādītājs NBA. Inglsam šosezon ir 7,8 punkti, 3,2 atlēkušās bumbas un 2,9 rezultatīvas piespēles, savukārt Mailzs ticis pie vidēji 14,2 punktiem un 8,5 atlēkušajām bumbām.

Jūtas "Jazz" ar bilanci 8-4 ieņem trešo vietu Rietumu konferencē un šonakt uzņems Maiami "Heat", kamēr Indianas "Pacers" ar bilanci 5-8 atrodas tikai 12. vietā Austrumu konferencē un šonakt savā laukumā tiksies ar Filadelfijas "76ers".

Izmantotie resursi:
https://www.nba.com/news/gobert-tur...