Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:132, Did:0, useCase: 3

Par labākajiem NBA basketbolistiem aizvadītajā nedēļā atzīti Makolums un Siakams

Krišjānis Pundurs
Krišjānis Pundurs

Par labākajiem NBA basketbolistiem aizvadītajā nedēļā atzīti Makolums un Siakams
Paskāls Siakams pret ''Knicks'' aizvadīja karjeras labāko spēli. Foto: USA Today Sports/Scanpix

Nacionālās basktebola asociācijas atzinību kā nedēļas labākie līgas spēlētāji izpelnījušies Portlendas ''Trail Blazers'' aizsargs Sīdžejs Makolums un Toronto ''Raptors'' spēka uzbrucējs Paskāls Siakams.

Līdz šim četrās aizvadītajās nedēļās NBA jaunajā sezonā ikreiz par labākajiem atzīti citi spēlētāji, un izņēmums nav arī šī nedēļa. Rietumu konferencē šādu atzinību izpelnījies viens no Portlendas ''Trail Blazers'' līderiem Sīdžejs Makolums. Portlenda sezonu iesākusi teicami, 13 spēlēs izcīnot desmit uzvaras un ieņemot otro vietu konferencē. Pagājušajā nedēļā ''Trail Blazers'' izcīnīja trīs uzvaras trīs spēlēs, pieveicot ''Bucks'', ''Clippers'' un ''Celtics''. Šo spēļu ietvaros Makolumam vidēji 25,7 punkti un vairāk nekā 50% metienu precizitāte.

Viens no galvenajiem komandas panākumu kaldinātājiem, kā ierasts, bija Makolums. Uzbrūkošais aizsargs demonstrēja žilbinošu sniegumu pret Milvoki, uzbrūkot grozam ar teicamu precizitāti un sakrājot 40 punktus, no tiem 19 gūti trešajā ceturtdaļā. Pret ''Clippers'' Makolumam 23 punkti un septiņas atlēkušās bumbas, bet Bostonas grozā amerikānis sabēra 14 punktus. Šosezon 2016. gada NBA progresējušākā spēlētāja titulu ieguvušais Makolums 13 mačos guvis 20,5 punktus, uzbrūkot grozam ar 45,1% precizitāti.

Austrumu konferencē labākā titulu tikmēr izpelnījies ''Raptors'' basketbolists Paskāls Siakams. Toronto padevies jaudīgs sezonas sākums, un šobrīd komanda ieņem pirmo vietu ne tikai austrumos, bet arī visā NBA, izcīnot 12 uzvaras 14 spēlēs. Kamerūnietis Siakams aizvada savu trešo sezonu līgā, un nu ir nostiprinājies ''Raptors'' kā pamatsastāva spēka uzbrucējs. Arī Toronto, gluži kā Portlenda, aizvadītajā nedēļā tika pie trim uzvarām tikpat spēlēs un nostiprinājās NBA galvgalī. Siakamam vidēji 20,0 punkti un 72,4% metienu precizitāte no spēles.

Pagājušajā pirmdienā komandas uzvarā pār ''Jazz'' Kamerūnas basketbolists sakrāja 16 punktus un septiņas atlēkušās bumbas, savukārt spēlē pret ''Kings''' Toronto panākumu sekmēja ar 21 gūtu punktu. Sestdienas mačā pret Ņujorkas ''Kincks'' Siakams aizvadīja labāko spēli karjerā, uzbrūkot grozam ar teju nevainojamu precizitāti un gūstot 23 punktus, kas ir basketbolista rekords. Jāatzīmē, ka šorīt gan ''Raptors'' piedzīvoja zaudējumu pret ''Pelicans'', taču Siakams atkal bija līmenī, sakrājot 22 punktus.

Izmantotie resursi:
https://ca.nba.com/news/nba-players...
ESPN

     [+] [-]

, 2018-11-13 12:31, pirms 5 gadiem
Autoram vajadzeeja ielikt arii videejo statistiku par attieciigo nedeelju, savaadaak liekas, ka raksts uzrakstiits, lai pie iespeejas vairaak vaardu buutu.

     [+] [-]

, 2018-11-13 18:16, pirms 5 gadiem
Autoram arii buutu japaintereejas kas notiek ar Batleru!

     [+] [-]

, 2018-11-13 18:34, pirms 5 gadiem
neimeti rakstīja: Autoram arii buutu japaintereejas kas notiek ar Batleru!
Kāds rakstam ar nedēļas labākajiem sakars ar Batleru?