Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource627 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource627), Fid:2934, Did:0, useCase: 3

Video: Karro par starta barjeras īpašo sagatavošanu un konkurentiem "krāniņiem"

TV raidījums
TV raidījums
Piedāvājam fragmentu no jaunās sporta sarunu šova “eXi” sezonas trešās epizodes, kurā pieredzē par piedzīvoto dalās trīs bijušie tehnisko sporta veidu pārstāvji - Latvijas čempions autosportā un pirmais latvietis, kurš piedalījies rallijā “Parīze–Dakara”, Krišjānis Caune un viens no pēdējo gadu spilgtākajiem motokrosa pārstāvjiem, deviņkārtējais Latvijas čempions un pasaules junioru čempions Matīss Karro.

Epizode pilnā garumā - #3 "eXi": tramplīni, to nianses un tehniskais izpildījums, starti un gatavošanās tiem.

Epizode audio formātā klausāma arī: SoundCloud, Spotify, Podbean, Apple Podcasts, Google Podcasts, PlayerFM, Stitcher, TuneIn, podkasti.lv un citās audio straumēšanas vietnēs.

Facebook: https://www.facebook.com/exisports/
Instagram: https://www.instagram.com/exi_sports/
Twitter: https://twitter.com/eXi_Sports
Vērtējums:

     [+] [-]

, 2021-10-14 13:11, pirms 2 gadiem
Kā Matīss skaidrotu Prado fenomenu ar izceltajiem stratiem?

  +1 [+] [-]

, 2021-10-14 16:42, pirms 2 gadiem
Subjektīvais rakstīja: Kā Matīss skaidrotu Prado fenomenu ar izceltajiem stratiem?
Matīss Karro: Viņš ir "atkodis" tehniku. Viņš ir viegls un smalks braucējs. 5 vai 6 kilogrami ļoti daudz maina startā. Ieliekam mugursomā svarus un mēs uzreiz to jutīsim, arī motocikls to jūt. Vēl veina svarīga lieta - Prado ir atradis ideālo versiju regulējumos, lai startā būtu ļoti ātrs. Tāpat arī startēšanas tehnika ir svarīga, viņš paspēj ķermeni nolikt pareizajā vietā un laikā. Mūsdienās starts ir no metāla režģa, kur saķere ir ļoti laba. Es ieteiktu pavērot, cik labi viņš spēj pārnest ķermeņa svaru uz pakaļējo riteni. Viņš ir jauns un dulls, izsalcis pēc uzvarām. Jaunības trakums asinīs dod ļoti daudz. Apmēram tā īsumā. Ceru, ka atbildēju uz jautājumu.

P.S. Jaunajā "eXi" epizodē ļoti daudz runāsim tieši par starta niansēm. Skaties jau šovakar gan portālā, gan Sportacentrs.com TV kanālā plkst. 21.15.

     [+] [-]

, 2021-10-14 22:07, pirms 2 gadiem
Forši, ka atbildēji, paldies!