Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:262, Did:0, useCase: 3

Kako pirmie vārti NHL, "Devils" nedienas turpinās, Otava pārsteidz

Ulvis Brože
Ulvis Brože @UlvisBrozhe

Kako pirmie vārti NHL, "Devils" nedienas turpinās, Otava pārsteidz
Džeiks Debrasks. Foto: AP/Scanpix

Nacionālajā hokeja līgā šonakt tika aizvadītas 14 spēles. Pirmo zaudējumu pamatlaikā piedzīvoja čempione Sentluisas "Blues", sausā palika bez uzvarām esošā Ņūdžersijas "Devils", pirmo panākumu izcīnīja Otavas "Senators", bet pirmos vārtus guva šovasar draftētais soms Kāpo Kako.

Piekto uzvaru piecās spēlēs izcīnīja Edmontonas "Oilers", kas izbraukumā atspēlējās un ar 4:1 pieveica Ņujorkas "Rangers". Jau atkal komandu uz priekšu vilka pirmais virknējums – vācietis Leons Draizaitls izcēlās ar diviem vārtiem un piespēli, kamēr kapteiņa Konora Makdeivida kontā vārti un piespēle. Savukārt "Rangers" vienīgo ripu iemeta šīs vasaras drafta otrais numurs Kāpo Kako. Saņēmis izcilu piespēli no Raiena Stroma, viņš palika vienatnē pret vārtsargu un izrēķinājās tuvcīņā.

Ja "Oilers" turpina perfekti, tad spilgtu vasaru aizvadījusī Ņūdžersijas "Devils" piecās spēlēs joprojām ir bez uzvarām – 0:3 izbraukumā pret Bostonas "Bruins". Tūka Rasks uzvarētāju vārtos atvairīja 31 metienu un aizvadīja pirmo sauso spēli šajā sezonā, bet Breda Maršāna kontā gan vārti, gan piespēle. "Devils" ir Austrumu konferences vienīgā komanda bez uzvarām, bet rietumos sausā ir Čikāgas "Blackhawks" un Minesotas "Wild".

Līdz šodienai bez panākumiem bija arī Otavas "Senators", tomēr Kanādas galvaspilsētas vienībai izdevās pārsteigt, savā laukumā ar 4:2 uzvarot Tampabejas "Lightning". Par galveno varoni kļuva nule iemainītais krievu uzbrucējs Vladislavs Namestņikovs, kurš bijušās komandas vārtos raidīja divas ripas, plus pievienoja rezultatīvu piespēli. Neskatoties uz panākumu, "Senators" gan ieņem priekšpēdējo vietu konferencē.

Pirmo pamatlaika zaudējumu cieta pagājušās sezonas čempione Sentluisas "Blues", kas izbraukumā bija spiesta atzīt Monreālas "Canadiens" pārākumu – 3:6. Mājinieki aizvadīja nevainojamu noslēdzošo trešdaļu, to uzvarot ar 3:0. Brendans Galagers panākumu kaldināja ar 1+2. Savukārt četras uzvaras četrās spēlēs ir Kolorado "Avalanche", kas pagarinājumā tika galā ar Arizonas "Coyotes" – 3:2. Fils Kesels savā tūkstošajā NHL mačā palika bez punktiem un bija spiests samierināties ar zaudējumu.

13. oktobris

SpēleRez.SpēleRez.
Rangers – Oilers1:4Senators – Lightning4:2
Kings – Predators7:4Bruins – Devils3:0
Canadiens – Blues6:3Red Wings – Maple Leafs2:5
Islanders – Panthers3:2 PMHurricanes – Blue Jackets2:3
Blackhawks – Jets2:3 PStars – Capitals1:4
Wild – Penguins4:7Avalanche – Coyotes3:2 P
Canucks – Flyers3:2 PMGolden Knights – Flames6:2

  +2 [+] [-]

, 2019-10-13 10:13, pirms 5 gadiem
Kako iemeta,bet Oilers iemeta četrus vārtus un šī gada starts ir labākais kopš 1986-86 sezonas.

  +2 [+] [-]

, 2019-10-13 10:52, pirms 5 gadiem
Drafta pirmais numurs Hjūzs joprojām pa nullēm. Švaki, arī PČ viņam nekāds dižais sniegums nebija.

  +1 [+] [-]

, 2019-10-13 11:01, pirms 5 gadiem
aksels82inbox.lv rakstīja: Drafta pirmais numurs Hjūzs joprojām pa nullēm. Švaki, arī PČ viņam nekāds dižais sniegums nebija.
Kako galvenā priekšrocība pilna sezona TPS pieaugušo hokejā plus PČ,bet Hjūzs tikai PČ tika spēlēt laikam pāreja no junioru hokeja nav tik viegla,bet gan jau viss būs kārtībā.

  -2 [+] [-]

, 2019-10-13 13:09, pirms 5 gadiem
pff baigais parsteigums,liga kur var katrs uzvaret,katru