Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:875, Did:0, useCase: 3

Gudļevskis rezervē "Crunch" zaudējumā, Freibergam divas piespēles pārbaudes mačā

Gudļevskis rezervē "Crunch" zaudējumā, Freibergam divas piespēles pārbaudes mačā
Kristers Gudļevskis
Foto: Scott Thomas

Amerikas Hokeja līgā (AHL) šonakt rezervē palika Latvijas izlases vārtsargs Kristers Gudļevskis, bet Sirakjūzas "Crunch" ar jauno Krievijas hokejistu Andreju Vasiļevski vārtos ar 3:4 pagarinājumā piekāpās Hārtfordas "Wolf Pack".

Vakar jaunās AHL sezonas ievadā Kristers Gudļevskis atvairīja 20 pretinieku metienus (no 22), bet Sirakjūzas "Crunch" piedzīvoja zaudējumu cīņā ar Springfīldas "Falcons" (1:3). Šonakt Gudļevskis palika rezervē, taču "Crunch" neuzvarēja arī šoreiz.

Sirakjūzas vārtos stājās 20 gadus vecais Krievijas hokejists Andrejs Vasiļevskis. "Crunch" vārtsargs tika galā ar 23 no 27 pretinieku metieniem, bet Sirakjūza pagarinājumā ar 3:4 atzina Hārtfordas "Wolf Pack" pārākumu. Jāpiebilst, ka uzvarētāju vārtos šonakt stājās Sedriks Dežardēns, kurš bija Gudļevska konkurents pagājušajā sezonā.

Citā AHL mačā Ronalds Ķēniņš vienreiz meta pa vārtiem, bet latviešu uzbrucēja pārstāvētais Utikas "Comets" ar 2:3 papildlaikā zaudēja Toronto "Marlies". Pirmajā mačā Ķēniņš un "Comets" uzveica "Marlies" ar 2:1.

Kvebekas Junioru hokeja līgā (QMJHL) rezultatīvo nedēļas nogali šonakt veiksmīgi turpināja uzbrucējs Ņikita Jevpalovs. Latvijas hokejists pirmajās divās spēlēs guva četrus (3+1) punktus, bet šonakt pievienoja vēl 1+1, palīdzot Blenvilas-Buābriānas "Armada" (#6 "West", 10 punkti 12 spēlēs) ar 5:1 sakaut Šerbrūkas "Phoenix" (#2 "West", 14 punkti 11 spēlēs).

Kapteiņa asistents Jevpalovs asistēja komandas otrajos vārtus, bet pats iemeta trešo ripu. Viņa rēķinā arī pozitīvs koeficients (+2), divi metieni pa vārtiem, divi uzvarēti iemetieni (no trijiem) un divi spēka paņēmieni. 10 spēlēs Jevpalovs ir guvis 11 (8+3) punktus – ar astoņām ripām Latvijas hokejists ieņem dalītu desmito vietu visā QMJHL.

Šonakt laukumā devās arī Dramondvilas "Voltigeurs" (#4 "West, 11 punkti 11 spēlēs), kas ar 4:1 pārspēja Šoviniganas "Cataractes" (#3 "East", 14 punkti 12 spēlēs). Smadzeņu satricinājuma dēļ spēlē nevarēja piedalīties viens no "Voltigeurs" līderiem Georgs Golovkovs (9 spēlēs 3+8), kurš gan sarunā ar Sportacentrs.com pauda cerību jau nākamajā nedēļas nogalē atgriezties ierindā.

Rietumu hokeja līgas (WHL) mačā Rihards Bukarts (8 spēlēs 2+7) atdeva vienu rezultatīvu piespēli, bet viņa pārstāvētais Brendonas "Wheat Kings" (#2 Austrumu konferencē, 13 punkti 8 spēlēs) ar 2:6 piekāpās Kalgarī "Hitmen" (#4 Austrumu konferencē, 9 punkti 8 spēlēs). Latvieša rēķinā arī četri metieni pa vārtiem un negatīvs koeficients (-3).

Tikmēr ECHL pārbaudes spēlē savā starpā tikās divi Latvijas hokejistu pārstāvētie klubi. Aizsargs Ralfs Freibergs atdeva divas rezultatīvas piespēles, palīdzot Ontārio "Reign" ar 2:1 uzveikt Stoktonas "Thunder". Latvieša rēķinā arī negatīvs koeficients (-1; abus vārtus "Reign" iemeta vairākumā) un divi metieni pa vārtiem, savukārt "Thunder" sastāvā ar četriem metieniem izcēlās uzbrucējs Roberts Lipsbergs.

Izmantotie resursi:
QMJHL Network
WHL Network
TheAHL.com
| The American Hockey League

The ECHL - Premier 'AA' Hockey League | Home Page

Slēpts komentārs: Dinamo'1988

  +1 [+] [-]

, 2014-10-13 10:10, pirms 10 gadiem
Dinamo'1988 rakstīja: K.G. AHL rezervē
pajoliņ, tu laikam nezini, ka K.G. ir vārtsargs, un arī ļoti labi kīperi šad tad sēž rezervē, atpūzdamies.

  +1 [+] [-]

, 2014-10-13 10:15, pirms 10 gadiem
pēc divām Crunch spēlēm, teorētiski spriežot no statistikas, Gudis ir priekšā Vasiļevskim; 85,2 % seivu ir pašvaks rādītājs priekš daudzsološā debitanta Vassy.

     [+] [-]

, 2014-10-13 10:51, pirms 10 gadiem
Argonauts rakstīja: pēc divām Crunch spēlēm, teorētiski spriežot no statistikas, Gudis ir priekšā Vasiļevskim; 85,2 % seivu ir pašvaks rādītājs priekš daudzsološā debitanta Vassy.
Ieliec tajos vāros Nabokovu,vai Bišopu un paskaties,vai to statistika būs labāka Stipri šaubos. Bet Vasjam var iznākt visādi
Heleniusu arī bija izvēlējušies pirmajā kārtā. Bet puisim pat iespēju neiedeva sevi apliecināt.Pa visu laiku pavadīto ZA čalim iedeva tikai vienu spēli aizvadīt NHL. Tas ir kas neizprotams.Tā kā Vasja lai neguļ. Ja komanda nerēķinās nesaista cerības,jāprasa maiņa uz citu klubu.

Savā laikā Kari Ramo kopā ar Heleniusu bija tajā komandā un vienā laivā.
Un var tik minēt,kur viņš būtu tagad,ja savulaik nedotos uz KHL pēc prakses. Bet būtu palicis dirnēt pa fārmiem.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2014-10-13 15:56, pirms 10 gadiem
Ar to AHL skiet ir ta, ja tu 3 seoznu laika netiec stabili NHL komanda, tad tur vairs nav ko darit uz augsu vairs netiksi, laba meklet darbu Eiropa.