Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:122, Did:0, useCase: 3

Ančeloti nesatraucas par Vinisiusa iespējām pārcelties uz Saūda Arābiju

Ulvis Brože
Ulvis Brože @UlvisBrozhe

Ančeloti nesatraucas par Vinisiusa iespējām pārcelties uz Saūda Arābiju
Vinisiuss. Foto: EPA/Scanpix

Čempionu līgas uzvarētājas un Spānijas čempiones Madrides "Real" galvenais treneris Karlo Ančeloti norādījis, ka sarunās ar Vinisiusu nevienu reizi nav apspriedis brazīlieša iespējas pārcelties uz Saūda Arābiju.

Vinisiusa pārstāvji vasarā runāja ar Saūda Arābijas pusi par 24 gadus vecā futbolista iespējām pārcelties. Lai gan vienošanās netika panākta, abas puses palikušas atvērtas. Darījumu neizdevās panākt, jo Madrides "Real" nevēlējās pārdot savu uzbrukuma zvaigzni. Vinisiusam ir līgums līdz 2027. gadam. Spānijā līgumos jābūt iekļautai izpirkuma summai, un Vinisiusa gadījumā tas ir viens miljards eiro.

"Nezinu, vai viņam tika izteikts piedāvājums. Katru dienu runāju gan ar viņu, gan ar citiem futbolistiem, un nekad neesam sarunājušies par tādu tēmu. Vinisiusam ļoti patīk spēlēt futbolu. Lai kas notiktu ārpus laukuma, laukumā tas viņam netraucēs," pārliecināts bija Karlo Ančeloti.

Jaunās sezonas ievadā brazīlietis piecās spēlēs izcēlies ar vieniem vārtiem un trīs rezultatīvām piespēlēm. "Viņš nerāda savu labāko sniegumu, taču viņš joprojām ir svarīga daļa no komandas. Viņš palīdz ar piespēlēm. Lai gan viņam neizdodas gūt vārtus, komanda ir rezultatīva, tāpēc nekur nesteidzamies."

"Vinisiusa fiziskā kondīcija ir pēdējā vietā manu bažu sarakstā. Viņš vienmēr atdod visu, ko spēj. Ir tikai laika jautājums, kad viņš atgriezīsies virsotnē," pauda Ančeloti.

Izmantotie resursi:
https://www.nytimes.com/athletic/57...