Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:115, Did:0, useCase: 3

Platonovs sīvā balsojumā atzīts par augusta labāko spēlētāju Virslīgā

Agris Suveizda

Platonovs sīvā balsojumā atzīts par augusta labāko spēlētāju Virslīgā
Dmitrijs Platonovs un Oļegs Kubarevs
Foto: Māris Greidāns/Nora Krevņeva

Žurnālistu balsojumā par šīs SynotTip Virslīgas sezonas augusta labāko spēlētāju atzīts FK ''Jūrmalas Spartaks'' uzbrucējs Dmitrijs Platonovs, kurš bija labākā godā arī marta/aprīļa spēļu mēnesī, savukārt Latvijas Futbola federācijas (LFF) Treneru padomes vērtējumā labākā trenera balvu saņem Oļegs Kubarevs (FK Spartaks Jūrmala), vēsta līgas mājaslapa.

Latvijas Futbola federācijas (LFF) Treneru padome un biedrība ”Latvijas Futbola virslīga” nedēļas sākumā izvirzīja četrus kandidātus SynotTip futbola Virslīgas augusta labākā spēlētāja balvai no Sportland. Starp tiem bija divi FK ''Jelgava'' futbolisti Boriss Bogdaškins un Gļebs Kļuškins, kā arī FS ''METTA/Latvijas Universitāte'' uzbrucējs Gatis Kalniņš un ''Spartaka'' spēlētājs Dmitrijs Platonovs. Žurnālistu un līdzjutēju balsojumam noslēdzoties, kļuva zināms, ka labākā spēlētāja titulu otro reizi šosezon saņems baltkrievu spēlētājs Dmitrijs Platonovs.

Jūrmalas ''Spartaks'' teju jau no paša čempionāta sāka atrodas tabulas līderpozīcijās, un šobrīd jūrmalnieku pārsvars pār tuvāko sekotāju FK Ventspils pieaudzis līdz pat astoņiem punktiem, kas ir gana nopietns pieteikums uz pirmo čempiona titulu kluba pastāvēšanas vēsturē, kas turklāt nav īpaši gara - Virslīgā ''Spartaks'' debitēja 2012.gada sezonā. Aizvadītajā mēnesī Jūrmalas klubs aizvadīja četras spēles, un par savu augsto meistarību atkal lika runāt baltkrievu leģionārs Dmitrijs Platonovs, kurš bija viens no labākajiem bombardieriem sezonas ievadā un nopelnīja marta/aprīļa labākā spēlētāja balvu. Sezonas turpinājumā viens no jūrmalnieku līderiem ilgstoši nevarēja palīdzēt komandai savainoja ārstēšanas dēļ, taču tieši viņa gūtie vārti 5.augstā ļāva ''Spartakam'' viesos ar 1:0 uzveikt ''Ventspili''. Nedēļu vēlāk Kubareva vadītā komanda savā laukumā prata ''paņemt'' punktu no ''Jelgavas'' (0:0), kā arī ar pārliecinošo 3:0 uzveikt FS METTA/Latvijas Universitāte komandu. Mēneša pēdējā spēļu kārtā pirms nacionālo izlašu spēļu pauzes jūrmalnieki ar 2:1 viesos bija pārāki pār RFS, turklāt arī šajā mačā viens no vārtu guvumiem Dmitrija Platonova kontā.

Septembra spēles gan Kirila Kubareva vadītais klubs iesāka ar neizšķirtu pret Riga FC (1:1), taču kopējais pārsvars pār ''Ventspils'' komandu joprojām ir gana solīds, lai komanda droši virzītos pretī kārotajam čempionu titulam.

Kā minēts, balsojumā par mēneša labāko spēlētāju piedalījās arī futbola līdzjutēji, kuriem bija iespēja nobalsot par vienu vai vairākiem kandidātiem vietnēs facebook.com/futbolavirsliga un twitter.com/FutbolaVirslīga. Šoreiz futbola līdzjutēju balsojumā vislielāko atbalstu guva FS METTA/Latvijas Universitāte uzbrucējs Gatis Kalniņš, kurš ar drošu pārsvaru triumfēja abu sociālo tīklu balsojumos, taču kopējā punktu skaitīšanas rezultātā kā labākais augustā tiek atzīts tieši Platonovs.

Mēneša labākie Dmitrijs Platonovs un Kirils Kubarevs tiks sveikti ar piemiņas balvu un dāvanu no sporta preču veikala Sportland. Abi izcilnieki balvas saņems jau sestdien, kad Jūrmalas ''Spartaks'' savā laukumā uzņems pērnā gada čempioni ''Liepāju''. Atgādinām, ka mēneša labākā futbolista balvas kandidātus izvirza LFF Treneru padome un Latvijas Futbola Virslīga, kam seko Latvijas sporta žurnālistu un līdzjutēju balsojums, savukārt labākā trenera noteikšana ir LFF Treneru padomes kompetencē.

Balsojums

     [+] [-]

, 2016-09-13 21:05, pirms 8 gadiem
Nabaga Spartaka trenerim ir tik "liela" atpazīstamība, ka pat līgas mājaslapa godinot viņu sajauc vārdu. Žel gan, jo pelnījis noteikti ir gan mēneša trenera titulu, gan arī gada.

  +1 [+] [-]

, 2016-09-14 07:47, pirms 8 gadiem
Upenieks ieliek pirmā vietā par Bogdaškinu. Cik cēli . Tas jau izlases kandidāts !