Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:128, Did:0, useCase: 3

Morozs: ''Likās, ka šodien spēle bija daudz vieglāka kā izbraukumā''

Toms Mālmeisters
Toms Mālmeisters

Morozs: ''Likās, ka šodien spēle bija daudz vieglāka kā izbraukumā''
Viktors Morozs. Foto: RFS

Latvijas futbola komandas RFS galvenais treneris Viktors Morozs pēc izstāšanās no tālākas cīņas par iekļūšanu UEFA Konferences līgas grupu turnīrā atzina, ka atbildes mačs pret spēcīgo Beļģijas ''Gent'' šķitis vieglāks kā izbraukumā. Lai arī bijušas izdevības, tās izniekotas. Tagad RFS koncentrēsies spēlēm Virslīgā un Latvijas kausā.

Ceturtdienas vakarā Eirokausu sezona noslēdzās RFS, kura atbildes spēlē savā laukumā ar 0:1 piekāpās Beļģijas ''Gent''. Divu spēļu summā spēcīgais Beļģijas klubs uzvarēja ar 3:2, tādējādi iekļuva UEFA Konferences līgas ''play-off'' kārtā.

''Vienmēr vēlamies uzvarēt, taču šodien tas diemžēl neizdevās. Saprotam pretinieka spēku, taču man likās, ka šodien spēle bija daudz vieglāka kā izbraukumā. Bija iespējas nosargāt šo rezultātu un gaidīt savas iespējas, kuras bija. Diemžēl vārtus ielaidām pēc standartsituācijas - izspēles, kuras varēja arī nebūt. Nekas, turpinām gatavoties, jo ir mums arī iespējas čempionātā. Jāatgriežas uz zemes un jāspēlē svarīgas spēles čempionātā,'' tā preses konferenci iesāka RFS galvenais treneris Viktors Morozs.

Spēli ''Daugavas'' stadionā apmeklēja 1500 skatītāju. Morozs atklāja, ka līdzjutēju atbalsts bijis jūtams: ''Ļoti patīkami, ka fani nāk uz spēlēm. Diemžēl mums nav tik daudz spēļu, lai varētu līdzjutējus iepriecināt biežāk. Atbalsts bija dzirdams un tas ļoti palīdzēja.''

Visticamāk, RFS spēles Virslīgā vēl nāksies pagaidīt. 18. augustā ir plānots Rīgas derbijs pret ''Riga'', taču rīdzinieki vakar nodrošināja vietu UEFA Konferences līgas ''play-off'' pēc tam, kad atbildes spēlē ar 4:1 pārspēja Maltas ''Hibernians''. Līdz ar to visai iespējams, ka šo maču pārcels uz vēlāku laiku.