Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:122, Did:0, useCase: 3

Barselonas delegācija devusies uz Parīzi. 100 miljoni, Koutinju un Rakitičs?

Agris Suveizda

Barselonas delegācija devusies uz Parīzi. 100 miljoni, Koutinju un Rakitičs?
Koutinju un Neimārs. Foto: imago images/DeFodi/Scanpix

Vakar Barselonā esot manīts Neimāra jurists, bet šorīt Parīzē esot ielidojusi "Barcelona" delegācija trīs pārstāvju izskatā, vēsta informācija Spānijas medijos.

Kā ziņo Katalonijas raidstacija RAC1, Parīzē uz pārrunām ar PSG vadību esot ieradies Havjers Bordass, Eriks Abidāls un arī starpnieks Andrē Kuri, kuram ir labas attiecības ar Neimāra ģimeni. Šī būšot izšķiroša nedēļa pārrunās par iespējamo darījumu, un "Barcelona" un PSG joprojām ir diezgan tālu vairāku spēlētāju cenas izvērtēšanā.

Ja iepriekš "Barcelona" pret Neimāru gribēja dot tikai un vienīgi spēlētājus, bet PSG vēlējās saņemt tikai un vienīgi naudu, tagad abas puses esot sākušas iet kompromisa virzienā. Katalonijas klubs ir gatavs lielu daļu Neimāra vērtības segt naudā, PSG savukārt ir piekritusi daļu vērtības iegūt spēlētāju veidolā, bet no spēlētājiem par darījuma stūrakmeni izvēlēts brazīliešu uzbrūkošais pussargs Koutinju, kuram neizdevās vienoties nedz ar "Arsenal", nedz "Tottenham" un par kuru lielu interesi atkal izrāda Minhenes "Bayern". Ja Neimāra darījums nojuks, tad Koutinju visdrīzāk tiks izīrēts Bavārijas klubam.

Ja pirmie spertie soļi varētu apmierināt abus klubus, tad pārrunās joprojām ļoti svarīga būs vienošanās par atsevišķu darījuma detaļu izvērtēšanu. Piemēram, "Barcelona" vasaras sākumā Koutinju cenu novērtēja aptuveni 120 miljonu apmērā, ko PSG uzskata par krietnu pārspīlējumu. Un tāpat parīzieši nepiekrīt "Barcelona" vērtējumam par Neimāru, kas Katalonijas kluba domās esot ap 180 miljoniem, nevis 222 – zem 222 miljonu latiņas PSG neparko neesot gatavs nolaisties.

Ja "Barcelona" sākotnējais piedāvājums 60-80 miljoni eiro plus Koutinju tiek uzskatīts krietni par zemu, tad ESPN, atsaucoties uz saviem avotiem, vēsta, ka nu Spānijas čempione esot nobriedusi piedāvāt daudz vairāk: 100 miljonus, Koutinju un Ivanu Rakitiču. Taču arī šajā piedāvājumā būtu liels mīnuss: horvāts vēl būtu jāpārliecina par Barselonas pamešanu. Neimāra pārdošanas gadījumā PSG vēlas viņu aizvietot ar vismaz diviem spēlētājiem, kā absolūtu prioritāti izvirzot Turīnas "Juventus" argentīnieti Paulo Divalu, kurš labprāt dotos uz Parīzi.

Tikmēr parīziešu aizsargs Tīlo Kērers kājas savainojuma dēļ laukumā atgriezīsies ne agrāk par septembri – viņam būs vajadzīgas vismaz 2-3 nedēļas, pirms viņš drīkstēs atsākt pilnvērtīgu treniņprocesu. Savukārt "Barcelona" vārtsargam Netu šodien veikta operācija lauztajam plaukstpamata kaulam. Iepriekš Spānijas mediji lēsa, ka rezerves vārtsargs izlaidīs vismaz piecas nedēļas, un nu "Barcelona" paziņoja, ka atlabšanas periods būs 6-8 nedēļas.

Izmantotie resursi:
https://www.sport.es/es/noticias/ba...
PSG : Kehrer absent deux à trois semaines - Le...
https://www.fcbarcelona.com/en/foot...
https://global.espn.com/football/so...

  +5 [+] [-]

, 2019-08-13 18:45, pirms 5 gadiem
tas varētu būt idiotiskākais darījums sporta vēsturē

  +9 [+] [-]

, 2019-08-13 19:13, pirms 5 gadiem
Mmm, paga, a kpc viņi Neimāru pirms pāris gadiem notirgoja? Vai tik ne tāpēc, ka viņi savā lielumā uz laukuma nespēja sadzīvot ar Messi. Un tagad grib atpakaļ? Varbūt es ko jaucu, tad palabojiet, bet es nesaprotu, kāpēc tik ļoti grib atpakaļ spēlētāju kurš pirms tam pats prasījās prom no kluba?

  +1 [+] [-]

, 2019-08-13 19:18, pirms 5 gadiem
Koutinjo 120 miljoni ir pārspīlēti, bet Neimāra 222 miljoni ir kā reiz precīza cena?

PSG problēmas ir nevis spēlētājos, bet gan organizācijā kurā acīmredzami lielai daļai nav viss kārtībā ar galvu. Bet nu, lai jau sūc ārā visu no Barsas. No Barsas puses šī ir lielākā stulbība, ko esmu redzējis, pat lielāka stulbība par PSG 222 miljoni par Neimāru...

  -1 [+] [-]

, 2019-08-13 19:18, pirms 5 gadiem
yankeezulu rakstīja: Mmm, paga, a kpc viņi Neimāru pirms pāris gadiem notirgoja? Vai tik ne tāpēc, ka viņi savā lielumā uz laukuma nespēja sadzīvot ar Messi. Un tagad grib atpakaļ? Varbūt es ko jaucu, tad palabojiet, bet es nesaprotu, kāpēc tik ļoti grib atpakaļ spēlētāju kurš pirms tam pats prasījās prom no kluba?
Neimārs vēlējās, lai viņu aizmaina, jo nevēlējās būt Messi ēnā.
tagad iespējams, ka ar to ir samierinājies.

  +1 [+] [-]

, 2019-08-13 19:20, pirms 5 gadiem
Visa šī putra, dēļ viena pērtiķa/klauna..

     [+] [-]

, 2019-08-13 19:25, pirms 5 gadiem
Es jau gaidu Neimāru atpakaļ, īstenībā bija jau sen doma, ka tam ir jānotiek agri vai vēlu. Lai vai ko par Neimāru runātu, es būšu ļoti priecīgs ja viņš atgriezīsies un nāksies vien piedot šo sānsoli ))) Jāsaka, ka Kautinju atdot pretī esmu par, jo diemžēl viņš tā arī nespēja iejusties Barsā līdz galam un nedemonstrē pat 50% no saviem skiliem, šķiet, ka kaut kas traucē psiholoģiski... Par Rakitiču, nu godīgi sakot galīgi negribētos Ivanu laist prom, kaut arī ja domā dziļāk, tad aizvadītā sezonā viņš brīžiem izskatījās diezgan švaki, bet ne vienmēr, taču daudz svarīgāks aspekts tomēr ir Frenkijs, personīgi es viņā redzu jauno Iniestas nozīmes spēlētāju priekš Barselonas, tāpat nevajag aizmirst, ka jau pavisam labam ir jābūt Artūram, tad arvien tuvāk pamatam ir Alenja, bet atkal par Busketsu nav īsti pārliecības. Vienvārdsakot šī sezona solās būt laba, bet ar Neimāru sastāvā tā varētu būt brīnišķīga Skaidrs, ka abi ar Dembele aizvadīs ne pilnu sezonu, bet pārējie mums ir mazāk traumatiski

Mes que un Club

     [+] [-]

, 2019-08-13 19:26, pirms 5 gadiem
Lol. Tāds cirks. Zelta puisēns grib atpakaļ Baraelonā

     [+] [-]

, 2019-08-13 19:30, pirms 5 gadiem
Klavulapa-1 rakstīja: Visa šī putra, dēļ viena pērtiķa/klauna..
Šāda veida komentāri man patīk visvairāk, kad cilvēki ir tālu no biznesa un nesaprot, cik maksā futbolists (cik par tiesībām tirgot viņa vārdu var nopelnīt), kurš ir top 3 futbolists popularitātes ziņā
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  -1 [+] [-]

, 2019-08-13 19:50, pirms 5 gadiem
Šitādu sviestu var publicēt kaut katru dienu - ESPN (amerikāņu) noteikti ir pārliecinošs avots uz ko atsaukties, kas noteikti zina, kas notiek Barselonā un Parīzē. Principā var paņemt jebkurus spēlētājus no katalāņu kluba un uzrakstīt ka tos mainīs un izdomāt summu.
Kas ir skaidrs - vairāk vai mazāk - ka Neimārs PSG nepaliks, bet kur nonāks - nav ne mazākās skaidrības un diez vai tāda būs līdz septembra sākumam. A līdz tam var kaut katru dienu publicēt ko tipa "piedāvā" Real vai Barca par brazīlieti.

  +2 [+] [-]

, 2019-08-13 19:58, pirms 5 gadiem
yankeezulu rakstīja: Mmm, paga, a kpc viņi Neimāru pirms pāris gadiem notirgoja? Vai tik ne tāpēc, ka viņi savā lielumā uz laukuma nespēja sadzīvot ar Messi. Un tagad grib atpakaļ? Varbūt es ko jaucu, tad palabojiet, bet es nesaprotu, kāpēc tik ļoti grib atpakaļ spēlētāju kurš pirms tam pats prasījās prom no kluba?
Barca pati neko nepārdeva.PSG vnk aktivizēja Neymāra buy out cenu.

     [+] [-]

, 2019-08-13 20:00, pirms 5 gadiem
Onka rakstīja: Šitādu sviestu var publicēt kaut katru dienu - ESPN (amerikāņu) noteikti ir pārliecinošs avots uz ko atsaukties, kas noteikti zina, kas notiek Barselonā un Parīzē. Principā var paņemt jebkurus spēlētājus no katalāņu kluba un uzrakstīt ka tos mainīs un izdomāt summu.
Kas ir skaidrs - vairāk vai mazāk - ka Neimārs PSG nepaliks, bet kur nonāks - nav ne mazākās skaidrības un diez vai tāda būs līdz septembra sākumam. A līdz tam var kaut katru dienu publicēt ko tipa "piedāvā" Real vai Barca par brazīlieti.
ESPN jau tikai pārpublicē tāpat kā SC. Šī ziņa jau arī ir AS, MARCA un noteikti visās pārējās sporta ziņu lapās. Īstais avots ir kaut kāda Katalonijas radio stacija.

     [+] [-]

, 2019-08-13 20:06, pirms 5 gadiem
blah rakstīja: ESPN jau tikai pārpublicē tāpat kā SC. Šī ziņa jau arī ir AS, MARCA un noteikti visās pārējās sporta ziņu lapās. Īstais avots ir kaut kāda Katalonijas radio stacija.
nav tur ziņas ne par Rakitiču+ Kautinjo +100 M - Marca ziņo par Coutinho +60-80 M (kaut gan tas ir no frančiem ziņa), savukārt AS - par to, ka Barca grib samainīt pret spēlētājiem un naudu nepiedāvā.
Vēl jo vairāk - MundoDeportivo (kas šajā gadījumā ir daudz uzticamāks par ESPN) - jau ir paziņojis ka tikšanās laikā progress nav panākts - jo viena puse grib naudu (daudz) , savukārt otra vispār negrib maksāt bet piedāvā spēlētājus: https://www.mundodeportivo.com/futb...

     [+] [-]

, 2019-08-13 20:25, pirms 5 gadiem
Onka rakstīja: nav tur ziņas ne par Rakitiču+ Kautinjo +100 M - Marca ziņo par Coutinho +60-80 M (kaut gan tas ir no frančiem ziņa), savukārt AS - par to, ka Barca grib samainīt pret spēlētājiem un naudu nepiedāvā.
Vēl jo vairāk - MundoDeportivo (kas šajā gadījumā ir daudz uzticamāks par ESPN) - jau ir paziņojis ka tikšanās laikā progress nav panākts - jo viena puse grib naudu (daudz) , savukārt otra vispār negrib maksāt bet piedāvā spēlētājus: https://www.mundodeportivo.com/futbol/fc-barcelona/20190813/464042207426/acaba-la-reunion-barca-psg-en-paris-sin-avances-significativos-por-neymar.html
Par to, kas tur notiek ar piedāvājumiem es nezinu, droši vien tāpat kā visi pārējie, šobrīd tās izskatās tikai pēc spekulācijām katras lapas ietvaros, bet domāju, ka tu runā par faktu, ka delegācija ir aizbraukusi.

  +1 [+] [-]

, 2019-08-13 20:37, pirms 5 gadiem
Waldini rakstīja: Šāda veida komentāri man patīk visvairāk, kad cilvēki ir tālu no biznesa un nesaprot, cik maksā futbolists (cik par tiesībām tirgot viņa vārdu var nopelnīt), kurš ir top 3 futbolists popularitātes ziņā
Tev nav taisnība, jo tieši Neimārs ir apliecinājums tam cik nevieksmīgs var būt futbola transfēra bizness. Nopērkot spēlētāju par 220 miljoniem, tagad PSG nezin kur to nogrūst, un jau tagad ir skaidrs, ka par viņu izlikto naudu atgūt neizdosies. Un šeit pat nelīdzēs krekliņi ar Neimāra vārdu, kurus ir noandelējis PSG, jo tie nemaz tik labi negāja PSG fanu vidū.

     [+] [-]

, 2019-08-13 21:48, pirms 5 gadiem
sor, bet Neymars ir priduraKs, nesaprotu kaa var atbalstiit taadu miikstu atleetu

  -1 [+] [-]

, 2019-08-13 21:48, pirms 5 gadiem
Labākais, ko delegācija no Barselonas varētu izdarīt Parīzē, ir notriekt tos 100milj naktsklubos kopā ar padauzām. Nah.. nevajag to Gejmāru

  +3 [+] [-]

, 2019-08-13 22:37, pirms 5 gadiem
blah rakstīja: ESPN jau tikai pārpublicē tāpat kā SC. Šī ziņa jau arī ir AS, MARCA un noteikti visās pārējās sporta ziņu lapās. Īstais avots ir kaut kāda Katalonijas radio stacija.
taa nau kaut kaada radio stacija,bet gan viena no vispietuvinaataakajaam klubam,shitie mljoti reti kljuudaas un ar dezinformaaciju vai paarpublikaaciju nenodarbojaas.

     [+] [-]

, 2019-08-13 22:48, pirms 5 gadiem
Waldini rakstīja: Es jau gaidu Neimāru atpakaļ, īstenībā bija jau sen doma, ka tam ir jānotiek agri vai vēlu. Lai vai ko par Neimāru runātu, es būšu ļoti priecīgs ja viņš atgriezīsies un nāksies vien piedot šo sānsoli ))) Jāsaka, ka Kautinju atdot pretī esmu par, jo diemžēl viņš tā arī nespēja iejusties Barsā līdz galam un nedemonstrē pat 50% no saviem skiliem, šķiet, ka kaut kas traucē psiholoģiski... Par Rakitiču, nu godīgi sakot galīgi negribētos Ivanu laist prom, kaut arī ja domā dziļāk, tad aizvadītā sezonā viņš brīžiem izskatījās diezgan švaki, bet ne vienmēr, taču daudz svarīgāks aspekts tomēr ir Frenkijs, personīgi es viņā redzu jauno Iniestas nozīmes spēlētāju priekš Barselonas, tāpat nevajag aizmirst, ka jau pavisam labam ir jābūt Artūram, tad arvien tuvāk pamatam ir Alenja, bet atkal par Busketsu nav īsti pārliecības. Vienvārdsakot šī sezona solās būt laba, bet ar Neimāru sastāvā tā varētu būt brīnišķīga Skaidrs, ka abi ar Dembele aizvadīs ne pilnu sezonu, bet pārējie mums ir mazāk traumatiski

Mes que un Club
Rakitic ir lietaskoks protams,bet Barcai reaali par daudz speeleetaaju videejaa liinijaa,Alenam jaadod vairaak minuutes,taapat ar Puigs jau klauvee pie durviim,Barto nepiedos,ja vinju kaut kur aizsfiirees.Pluss veel reaalis pikjis atbriivojas algu sarakstos,kas Barcai viens no klupshanas akmenjiem.

     [+] [-]

, 2019-08-14 00:01, pirms 5 gadiem
NilsK rakstīja: Rakitic ir lietaskoks protams,bet Barcai reaali par daudz speeleetaaju videejaa liinijaa,Alenam jaadod vairaak minuutes,taapat ar Puigs jau klauvee pie durviim,Barto nepiedos,ja vinju kaut kur aizsfiirees.Pluss veel reaalis pikjis atbriivojas algu sarakstos,kas Barcai viens no klupshanas akmenjiem.
Reāls piķis atbrīvojas, bet ko Neimāram algu nemaksās? Ar viņu algās tur būs vēl lielākas auzas kā tagad.

     [+] [-]

, 2019-08-14 00:07, pirms 5 gadiem
blah rakstīja: Reāls piķis atbrīvojas, bet ko Neimāram algu nemaksās? Ar viņu algās tur būs vēl lielākas auzas kā tagad.
Neimaars,lai paarietu uz Barcu,esot piekritis lielam algas samazinaajumam,sanjemshot apmeeram tikpat,kaa pirms paarejas uz PSG.

     [+] [-]

, 2019-08-14 08:29, pirms 5 gadiem
Ko tu tur pluti labak uzraksti kad kaut kas konkreti vai reali notiek nevis viena baba teica otrai.

     [+] [-]

, 2019-08-14 08:35, pirms 5 gadiem
Pertiku planetas raksts!

     [+] [-]

, 2019-08-14 08:47, pirms 5 gadiem
NilsK rakstīja: Neimaars,lai paarietu uz Barcu,esot piekritis lielam algas samazinaajumam,sanjemshot apmeeram tikpat,kaa pirms paarejas uz PSG.
un tu tam tici?

     [+] [-]

, 2019-08-14 08:50, pirms 5 gadiem
LAIKS rakstīja: tas varētu būt idiotiskākais darījums sporta vēsturē
Nevis idiotiskakais darijums,bet gan idiotiskakais raksts vesture

     [+] [-]

, 2019-08-14 09:20, pirms 5 gadiem
maris88 rakstīja: Nevis idiotiskakais darijums,bet gan idiotiskakais raksts vesture
joprojaam centies uzrakstiit idiotiskaako komentaaru SC veesturee?

     [+] [-]

, 2019-08-14 14:51, pirms 5 gadiem
555 rakstīja: joprojaam centies uzrakstiit idiotiskaako komentaaru SC veesturee?
ko tu tur pluti sikpirdi?