Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:131, Did:0, useCase: 3

"Latvijas Universitāte" izsludina karsējmeiteņu atlasi

Latvijas Universitātes Sporta Servisa centrs izsludina 2012./2013. gada sezonas karsējmeiteņu atlasi, pirms tās aicinot piedalīties atvērtajos treniņos.

Latvijas Universitātes karsējmeiteņu komanda ir viena no Latvijas Universitātes sporta dzīves sastāvdaļām. Komandas meitenes pārstāv savu augstskolu un, ne tikai atbalsta Latvijas Universitātes sportu, bet arī popularizē Latvijas Universitātes vārdu Latvijā un pasaulē. Savas pastāvēšanas laikā komanda ir kļuvusi par neatņemamu daļu no Latvijas Universitātes.

Latvijas Universitātes karsējmeitenes sāk gatavošanos savai nu jau 4. sezonai. Kā allaž, jauns studiju gads nāk ar pārmaiņām un arī šogad komandā tiks uzņemtas jaunas, smaidīgas un atraktīvas meitenes, protams, Latvijas Universitātes studentes!

Ja uzskati, ka dejošana Latvijas lielākās augstskolas karsējmeiteņu komandā varētu būt Tava studiju laika aizraušanās, nāc un pievienojies!

Pirms gaidāmās atlases ikviena ir aicināta piedalīties karsējmeiteņu atvērtajos treniņos, kuri risināsies 4.septembrī plkst. 19:30, 6.septembrī plkst. 19:00 un 7.septembrī plkst. 17:30 Ekonomikas un vadības fakultātes vingrošanas zālē, Aspāzijas Bulvārī 5. Atlase notiks 11. septembrī plkst. 20:30, dalībnieču reģistrācija 19:30.

Vairāk par atlasi, kā arī ar konkursa nolikumu ir iespējams iepazīties ŠEIT.