Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:345, Did:0, useCase: 3

Marcinkeviča Čehijā turpina tikai dubultspēļu turnīru

Valdis Bērziņš
Valdis Bērziņš

Marcinkeviča Čehijā turpina tikai dubultspēļu turnīru
Diāna Marcinkeviča. Foto: Romāns Kokšarovs, F64

Latvijas tenisiste Diāna Marcinkeviča ceturtdien zaudēja Pršerovas W25 vienspēļu turnīra otrajā kārtā, toties dubultspēļu sacensībās viņai kopā ar Vācijas pārstāvi Janu Mordergeri izdevās iekļūt pusfinālā.

WTA vienspēļu ranga 228. vietā esoša Marcinkeviča 2. kārtas mačā uzvarēja tikai divos no astoņiem geimiem ar savu servi, nespējot izvairīties no zaudēja Rumānijas tenisistei Gabrielai Talabai (WTA 330.) – 1:6, 4:6.

Diāna viņu ar apgrieztu rezultātu 6:1, 6:4 uzvarēja abu pirmajā tikšanās reizē 2015. gadā Rokhilā (Dienvidkarolīna) uz "hard" seguma. Šodienas mačs Pršerovā bija tādas pašas kategorijas turnīrā uz māla.

Marcinkeviča šonedēļ vienspēļu rangam nopelnīja piecus punktus, bet dubultspēlēs iegūti 18. Tik pienākas par pusfinālu, kura sasniegšanai Diānai kopā ar Vācijas tenisisti Janu Mordergeri vajadzēja gūt tikai vienu uzvaru.

Būdamas izliktas ar pirmo numuru, viņas turnīru sāka no 2. kārtas jeb ceturtdaļfināla, kur ar rezultātu 5:7, 7:6(5), 10:8 uzvarēja Paragvajas un Kolumbijas spēlētāju veidotu komandu Lara Eskaurisa/Maria Kamila Osorio Serrano.

Marcinkeviča ar pārinieci bija divu punktu attālumā no zaudējuma, kad 2. seta taibreikā nokļuva iedzinējos ar 3:5. Viņas divu punktu deficītu atspēlēja arī supertaibreikā (5:7).