Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:133, Did:0, useCase: 3

VTB Vienotajā līgā atkal triumfē CSKA, MVP - Teodosičs

Rolands Eliņš

VTB Vienotajā līgā atkal triumfē CSKA, MVP - Teodosičs
Milošs Teodosičs
Foto: vtb-league.com

VTB Vienotās basketbola līgas finālsērijā uzvarētāja noskaidrošanai pietika ar trim spēlēm - arī šodienas mačā uzvarēja Maskavas CSKA, ar 82:66 pārspējot Ņižņijnovgorodu.

CSKA pirmajās divās spēlēs bija uzvarējusi pietiekami pārliecinoši (65:54 un 86:59) un necik lielu pretestību Ņižņinovgoroda nespēja izrādīt arī šodien. Vēl pēc pirmās ceturtdaļas bija tikai 23:22 CSKA labā, taču pēc tam iniciatīva pārgāja maskaviešu pusē.

20 Aleksandra Kauna un 16 Miloša Teodosiča punkti palīdzēja CSKA uzvarēt ar 82:66 un triumfēt sērijā ar 3:0. Sešos VTB līgas pastāvēšanas gados šī ir jau piektā reize, kad par uzvarētāju kļuvusi CSKA.

Par izslēgšanas spēļu MVP tika atzīts Teodosičs, kurš sērijas otrajā spēlē izdarīja deviņas rezultatīvas piespēles un guva 18 punktus. Viņa rēķinā arī 25 svarīgi punkti pusfināla sērijas spēlē pret Kazaņas "Unics".

Ņižņijnovgoroda, kura pusfinālā pieveica Lietuvas "Rytas", arī ar zaudējumu finālā nodrošinājusi vietu Eirolīgā nākamajā sezonā. Šodienas mačā tās rindās rezultatīvākais bija Dižons Tompsons ar 14 punktiem, tiesa, viņš trāpīja tikai piecus no 14 metieniem no spēles.

Izmantotie resursi:
Главная | Единая Лига ВТБ

Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja