Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:120, Did:0, useCase: 3

Oksleids-Čemberleins mēnesi nepalīdzēs "Arsenal", izlaidīs arī spēli pret Lietuvu

Rolands Eliņš

Oksleids-Čemberleins mēnesi nepalīdzēs "Arsenal", izlaidīs arī spēli pret Lietuvu
Alekss Oksleids-Čemberleins
Foto: AFP/Scanpix

Anglijas Premjerlīgas kluba galvenais treneris Arsēns Vengers atklājis, ka augštilba traumas dēļ 21 gadu vecais uzbrūkošais pussargs Alekss Oksleids-Čemberleins nevarēs palīdzēt komandai apmēram mēnesi, tādējādi izlaižot svarīgus mačus pret "Monaco" un "Liverpool".

"Aleksam Oksleidam-Čemberleinam ir klasiska augšstilba trauma," sacīja Arsēns Vengers. "Viņš nespēlēs trīs līdz četras nedēļas. Alekss nav apmierināts ar notikušo, taču viņš šosezon jau aizvadījis vairāk spēļu nekā jebkad iepriekš, viņš pierādījis savu nozīmi."

Oskleids-Čemberleins traumas dēļ tika priekšlaicīgi nomainīts FA kausa spēlē pret Mančestras "United", kurā "Arsenal" uzvarēja 2:1, bet Oksleids-Čemberleins izkārtoja pirmo vārtu guvumu, izdarot rezultatīvu piespēli Monrealam. Nu viņam nāksies izlaist "Arsenal" Premjerlīgas spēles pret "West Ham", "Newcastle" un "Liverpool", kā arī Čempionu līgas astotdaļfināla atbildes spēli pret "Monaco". Pirmajā spēlē "Arsenal" savā laukumā pamanījās zaudēt ar 1:3.

Oksleidam-Čemberleinam nāksies arī izlaist Anglijas izlases spēli "Euro 2016" atlases turnīrā, kad britu salās viesosies Lietuvas izlase, kā arī pārbaudes maču pret Itāliju pāris dienas vēlāk. Anglija pagaidām uzvarējusi visās četrās grupas spēlēs, kamēr Lietuva ar sešiem punktiem dala otro vietu ar Šveici un Slovēniju. Oksleids-Čemberleins izlasē aizvadījis 20 spēles un guvis četrus vārtus.

Vengers arī nevarēja apstiprināt Džeka Vilšīra atgriešanos: "Ļoti grūti pateikt, kad tā varētu notikt. Mums ir jāciena viņa veselība un atlabšanas process." "Arsenal" treneris norādīja, ka rītdienas mačam gatavs būs Matjē Flamini, savukārt aizsargs Gabriels treniņos atgriezīsies tikai svētdien.

Savukārt "Arsenal" īpašumā esošais futbolists Lukašs Podoļskis, kurš šobrīd atrodas īrē Milānas "Inter", pavēstījis, ka neplāno Milānā palikt ilgāk nekā to paredz īres līgums: "Milānas komandā ir bijušas pāris negatīvas situācijas, taču redzu arī notikušā gaišo pusi. Arī jāpiekrīt, ka vieglāk ir kritizēt tos futbolistus, kuri komandā ierodas īrē, kā to izdarīju es. Uzskatu, ka mana nodaļa "Arsenal" grāmatā vēl nav aizvērta, jo "Inter" nav tiesību izpirkt manu līgumu. Jau pirms īres līguma noslēgšanas vērsos pie Milānas pārstāvjiem un darīju skaidru, ka nevēlos nekādu līguma punktu, kas viņiem ļautu pārņemt tiesības uz mani. Nekad nevar zināt, kas notiks vēlāk, tādēļ atstāju sev iespēju sezonas beigās visu mierīgi pārdomāt un izlemt to labāko."

Podoļskis deviņās spēlēs "Inter" sastāvā vēl nav guvis neviensu vārtus un atstājis visai blāvu iespaidu, turklāt arī sezonas pirmajā pusē ne reizi neizgāja "Arsenal" sākumsastāvā.

Izmantotie resursi:
Goal.com
Football Italia - Serie A news, fixtures,...

  -1 [+] [-]

, 2015-03-13 15:31, pirms 9 gadiem
Zhel Oxa, baigi patik, kaa vins spele! Podolskim nav ne vainas, tikai jaatrod pareiza komanda!