Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:133, Did:0, useCase: 3

Bagatskis: ""Spartak" mums ir pa spēkam!"

Bagatskis: ""Spartak" mums ir pa spēkam!"
Ainārs Bagatskis
Foto: www.budivelnyk.ua

Komentāru par šodienas Eiropas kausa ceturtdaļfināla atbildes spēli pret Jāņa Strēlnieka pārstāvēto Sanktpēterburgas "Spartak" sniedzis Riharda Kuksika Kijevas "Budivelnyk" galvenais treneris Ainārs Bagatskis.

"Šī spēle mums nav īpašs notikums. Spēlētāji gatavojas ikdienas režīmā, tomēr visi tāpat saprot, ka tiek izšķirts pusfināla liktenis", norāda Bagatskis. Ukraiņu kluba galvenais treneris uzsver, ka galvenais ir tikt vaļā no pirmajā mačā pieļautajām pašu kļūdām, neturēt prātā pirmā mača rezultātu un spēlēt savu spēli.

"Ja mēs iepriekšējo spēli būtu pabeiguši ar 5-7 punktu starpību, mums jau būtu daudz vieglāk. Tomēr ir tā, kā ir. Uzvara pār "Azovmash" (97-79) mums nedaudz uzlaboja garastāvokli, vienmēr ir patīkami uzvarēt pārliecinoši. Neskatoties uz to, atmosfēra komandā ir lietišķa, mēs nelolojam ilūzijas," teic Bagatskis.

"Budivelnyk" treneris arī norāda, ka "Spartak" viņu ne ar ko nepārsteidza. "Nevaru teikt, ka šī komanda ir spēcīgāka par mums, un mūsu spēlētāji to lieliski saprot. Apzināmies, ka mačs Sanktpēterburgā tika zaudēts dēļ pašu kļūdām. "Spartak" mums noteikti ir pa spēkam. Mēs nebūsim viesmīlīgi, mēs cīnīsimies!"

Pirmajā spēlē Sanktpēterburgā "Spartak" uzvarēja ar 83:72. Eiropas kausa pusfinālā iekļūs komanda, kas būs pārāka divu spēļu summā.

Izmantotais avots:
Баскетбольный клуб «Будивельник» - Главная

     [+] [-]

, 2013-03-13 09:12, pirms 11 gadiem
piedod bagij bet es par spartak janka turies talsi rulle

  +1 [+] [-]

, 2013-03-13 09:59, pirms 11 gadiem
ja vēl pamatskolnieks komatus saliktu, lai tas Janka ar saprastu, par ko Tu viņu slavini, vispār būtu lieliski

Par labu basketu!

magic_andris87 rakstīja: piedod bagij bet es par spartak janka turies talsi rulle
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +1 [+] [-]

, 2013-03-13 10:51, pirms 11 gadiem
Diez Rihīti ar uzlaidīs kādu troiku uzplēst