Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:2, Did:0, useCase: 3

Video: Momentiem bagātā spēlē, Riga FC uzvarai pietiek ar vienu vārtu guvumu

Egīls Balodis
Egīls Balodis
Krievijas Nacionālās futbola līgas kausa izcīņas pusfinālā iekļuvusi Riga FC, kas ar 1:0 (0:0 ) pieveica Rostovas apgabala Chaika komandu. Rīdzinieki šajā turnīrā izcīnīja otro uzvaru pēc kārtas, abās spēlēs gūstot pa vieniem vārtiem. Riga futbolisti jau spēles pirmajās minūtēs izveidoja vairākus vārtu gūšanas momentus, tomēr arī pretiniekiem bija izdevības atklāt spēles rezultātu. Vienīgos vārtus spēlē guva Oļegs Laizāns, 65. minūtē realizējot 11m soda sitienu. Grupu turnīra noslēdzošajā spēlē, 16. februārī 12:45, pretī stāsies Voroņežas Fakel.
Vērtējums: +1

     [+] [-]

, 2018-02-13 22:17, pirms 6 gadiem
Prieks par Rīgas uzvaru, lai gan pēc spēles domāju rīdznieki nav īsti apmierināti. Skaidrs, ka realizācija kliboja un slidenā 1-0 vietā viss bija jānokārto vismaz ar 4-0, ja ne pat lielāku rezultātu.

  -2 [+] [-]

, 2018-02-13 22:35, pirms 6 gadiem
reikons rakstīja: Prieks par Rīgas uzvaru, lai gan pēc spēles domāju rīdznieki nav īsti apmierināti. Skaidrs, ka realizācija kliboja un slidenā 1-0 vietā viss bija jānokārto vismaz ar 4-0, ja ne pat lielāku rezultātu.
Rigai pagaidām nav izdevies atrast snaiperi. Lemajič īsti neatbilst snaipera statusam, kas parādījās pag. sezonā. Garš, masīvs uzbrucējs, bet tehnika ne tik augstā līmenī. Vaščuks tehniskāks, izmanīgāks, bet vai atbilst komandas pirmā uzbrucēja statusam? Punculs patīk, bet arī pagaidām ne pirmā vijole uzbrukumā. Šķērdē ļoti daudz labu momentu. Davidenko pagaidām nav reāli. No jaunajiem leģionāriem pagaidām arī neviens nav smailes uzbrucējs. No tā, vai Riga atradīs top uzbrucēju būs atkarīgs, vai Riga būs favorīte uz zeltu virslīgā (un varbūt kaut ko uzvarēs arī Eiropā) vai mīcīsies ar pārējām komandām ar neskaidrām izredzēm. Vārtsargs, aizsargi, vidējā līnija varētu būt labākā virslīgā, bet ja nebūs laba uzbrucēja, Riga iestrēgs pārējo virslīgas komandu biezokņos ar ne pārāk skatāmu spēli
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja