Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:345, Did:0, useCase: 3

Ostapenko Sidnejas dubultspēļu turnīru pabeidz ceturtdaļfinālā

Valdis Bērziņš
Valdis Bērziņš

Ostapenko Sidnejas dubultspēļu turnīru pabeidz ceturtdaļfinālā
Aļona Ostapenko un Ludmila Kičenoka. Foto: AFP/Scanpix

Aļona Ostapenko kopā ar Ukrainas tenisisti Ludmilu Kičenoku Sidnejas WTA 500 turnīra ceturtdaļfinālā ar rezultātu 7:6(4), 3:6, 7:10 piekāpās ķīnietēm Jifanai Su un Džaosuanai Jangai, lietus ietekmētā mačā ar grūtībām spējot uzvarēt vienā setā.

Mačs lietus dēļ sākas trīs stundas vēlāk par plānoto laiku un pēc nospēlētiem nepilniem septiņiem geimiem (3:3) tika pārtraukts uz pusotru stundu.

Aļona Ostapenko ar pārinieci 1. setā uzvarēja pēc breika (0:2) un setbumbas atspēlēšanas, ko 10. geimā (Ostapenko serve) pie rezultāta 4:5 ar precīzu spēli pie tīkla paveica Kičenoka.

Latvijas un Ukrainas duets 2. setā divreiz zaudēja serves geimos, bet pašām iespēju nebija, uzņemšanā sakrājot tikai piecus punktus. Savukārt nesekmīgajā supertaibreikā jau pēc pirmās mainīšanās laukuma pusēm bija liels deficīts ar 1:5.

Četru WTA titulu īpašniece Ostapenko dubultspēļu rangā ir 23. vietā, bet piecus titulus sakrājusī Kičenoka ir 40. Viņas šonedēļ ar vienas uzvaras gūšanu nopelnīja 100 reitinga punktus. Ostapenko un Kičenoka kopā spēlēs arī jaunnedēļ startējošajā "Australian Open".