Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:133, Did:0, useCase: 3

Dairis Bertāns: "Par Eirolīgas play-off varam nedomāt, jāmēģina uzlabot sniegums"

Rūdis Mālmeisters
Rūdis Mālmeisters

Dairis Bertāns: "Par Eirolīgas play-off varam nedomāt, jāmēģina uzlabot sniegums"
Dairis Bertāns. Foto: Himki

Vakar kārtējo zaudējumu Eirolīgas turnīrā piedzīvoja Jāņa Timmas un Daira Bertāna pārstāvētā Maskavas apgabala "Khimki", kas ar 75:87 piekāpās Rolanda Šmita "Barcelona". Krievijas komandai šis bija jau 11. zaudējums pēc kārtas.

"Daudzās spēlēs situācijās spējām parādīt labu sniegumu, īpaši aizsardzībā. Tomēr zaudējām cīņā par atlēkušajām bumbām, kas pretiniekiem radīja iespēju jauniem uzbrukumiem. Tas arī bija galvenais iemesls, kāpēc ir šāds rezultāts," par mača iznākumu sacīja "Khimki" galvenais treneris Rims Kurtinaitis. "Mēs nopietni gatavojamies spēlēm, tomēr nespējam koncentrēties visam mačam. Viena no lielākajām problēmām ir tā, ka nepieturamies pie spēles plāna. Protams, ir grūti noskaņot komandu, atrodoties šādā situācijā, taču neviens cits mums nepalīdzēs, tikai mēs paši varam kaut ko mainīt," noslēgumā sacīja lietuviešu treneris.

"Ja mēs zinātu, kāpēc tā notiek, īpaši otrajā puslaikā, tad noteikti kaut ko mainītu. Jā, ir kļūdas cīņā par atlēkušajām bumbām. Vēl ir daudz spēļu, taču saprotams, ka par Eirolīgas play-off vairs varam nedomāt. Tomēr cīnīsimies līdz galam, lai varētu uzlabot savu sniegumu," savu viedokli par sezonu un pēdējo spēli pauda latviešu aizsargs Dairis Bertāns.

Bertāns šajā mačā guva sešus punktus, izcīnīja vienu atlēkušo bumbu, pārķēra vienu bumbu un izprovocēja trīs piezīmes. Jānis Timma spēlē nepiedalījās. Savukārt par rezultatīvāko latvieti kļuva Rolands Šmits, kurš "Barcelona" sastāvā atzīmējās ar 12 punktiem, astoņām bumbām zem groza un vienu rezultatīvu piespēli.

"Khimki" ar divām uzvarām un 17 zaudējumiem ieņem pēdējo vietu, savukārt "Barcelona" atrodas otrajā pozīcijā ar 13 uzvarām un sešiem zaudējumiem.

Izmantotie resursi:
https://bckhimki.com/season/report/...

  +1 [+] [-]

, 2021-01-13 13:48, pirms 3 gadiem
Jāpadzen Šveds prom ar sūdainu mietu, varbūt tad kaut kas sāks virzīties uz labo pusi!

     [+] [-]

, 2021-01-13 15:29, pirms 3 gadiem
Vai kaut kas ir sarunas bijušas par izlasi uz Febrauara ciklu

     [+] [-]

, 2021-01-13 17:34, pirms 3 gadiem
Jābrīnās par īpašnieku lojalitāti pret treneri un atsevišķiem spēlētājiem.Ņemot vēra kluba budžetu un ambīcijas.