Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:8, Did:0, useCase: 3

Stopiņu NHK svin uzvaru grūtā spēlē

Stopiņu NHK svin uzvaru grūtā spēlē
"Stopiņu NHK" handbolistes
Foto: handball.lv

Šovakar saspringtā Latvijas Handbola virslīgas spēlē starp kļuva Stopiņu NHK un "REIR Dobele" komandu, panākumu guva Stopiņu vienība, uzvarot ar rezultātu 25:24.

Spēles rezultātu pēc nospēlētas pusotras minūtes atklāja Stopiņu NHK spēlētāja Lana Nikolajeva, un arī puslaika turpinājumā veiksmīgāku sniegumu demonstrēja stopiņietes. Puslaika vidū viņas izcēlās ar trim vārtiem pēc kārtas, panākot tobrīd lielāko pārsvaru – 10:7. Pateicoties diviem Elīnas Freibergas vārtiem un Annas Aleksas Stankevičas realizētajam soda metieniem, dobelnieces spēja rezultātu līdzsvarot (10:10), bet galotnē pārliecinošākas atkal bija Stopiņu NHK handbolistes. Trīs Dainas Sergejevas vārti (divi – no septiņu metru soda metiena atzīmes) ļāva Stopiņu NHK vadībā ar 14:11.

Otrā puslaika sākumā Stopiņu NHK handbolistēm vēl vairāk izdevās nostiprināt savu vadību un pēc vairākiem Sergejevas realizētajiem septiņu metru soda metieniem panākt jau piecu vārtu pārsvaru – 17:12. Nosacīti drošo atrāvienu gan stopiņietes nenoturēja un "REIR Dobele" 52.minūtes sākumā pietuvojās līdz minimumam – 21:20. Kļūdām bagātā mača galotnē Stopiņu NHK gan vadību neatdeva un uzvaru nosargāja – 25:24.

Stopiņu NHK – REIR Dobele 25:24 (14:11)
Stopiņu NHK: Sergejeva 12/6, Nikolajeva 4, Fenogenova 3, Asare 3, Seržante 2, Savčenko 1.
REIR Dobele: Freiberga 8, Ņeverovska 6, Stankeviča 5/3, Rozenfelde 4, Veldze 1.