Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:261, Did:0, useCase: 3

Krikunovs: "Vajadzēja sākt gatavot komandu, lai viņi varētu vismaz kustēties laukumā"

Rolands Eliņš

Krikunovs: "Vajadzēja sākt gatavot komandu, lai viņi varētu vismaz kustēties laukumā"
Vladimirs Krikunovs pie Rīgas "Dinamo" stūres. Foto: Raimonds Volonts/Dinamo Rīga

LETA. Rīgas "Dinamo" nav pietiekoši gatava spēlēt fiziski, tāpēc Ņižņijnovgorodas "Torpedo" rīdziniekus statistikas rādītājos pārspēja divas reizes, pēcspēles konferencē pēc zaudēta mača Kontinentālajā hokeja līgā (KHL) secināja Rīgas "Dinamo" galvenais treneris Vladimirs Krikunovs.

"Fiziski neesam gatavi spēlēt. Laikam mana kļūda, ka es atnācu un uzreiz sāku spēlēt, bet vajadzēja sākt gatavot komandu, lai viņi varētu vismaz kustēties laukumā," teica Krikunovs.

Galvenais treneris jo īpaši norādīja uz to, ka "Dinamo" pretiniekiem piekāpās vairākos statistikas rādītājos - metienos (19 pret 32), iemetienos (20 pret 43) un noraidījumos (16 minūtes pret astoņām minūtēm).

"Jaunie puiši izgāja, Filips Buncis, Gunārs Skvorcovs un Jānis Švanenbergs un iemeta vārtus, jo "svaigi", nespēlēja sen. Lūk arī atbilde uz visiem jautājumiem, tāpēc gan jau arī nevarējām realizēt vairākumu, kas bija, un visus trīs vārtus ielaidām mazākumā," secināja Krikunovs.

Priekšā gaidāma nedēļu ilga izlašu pauze un nākamo spēli Rīgas "Dinamo" aizvadīs tikai 20.decembrī, mājās uzņemot Minskas "Dinamo". Krikunovs norādīja, ka atpūtai tiks dota viena diena, bet pēc tam hokejistus sagaida smags darbs.

"Viena diena būs atpūtai, pēc tam sākam strādāt. Ar atpūtu neko nepanāksi," teica treneris. "Vajag gatavoties, vajag izmantot šo pārtraukumu produktīvi. Vajag gatavoties tā, lai puišiem būtu spēks spēlēt. Lūk, šodien pietika vienai trešdaļai, to mēs nospēlējam, taču neteikšu, ka ideāli. Jaunie skrēja labi, kustējās, bet tā vajag sākt gatavoties."

Savukārt "Torpedo" galvenais treneris Dāvids Ņemirovskis paslavēja savus spēlētājus, kas spēja izcīnīt uzvaras trīs izbraukuma spēlēs.

"Laba spēle, laba uzvara, labi pabeidzām izbraukumu. Pretinieki daudz noraidījās un tas deva mums iespējas iemest vārtus un uzvarēt spēlē. Pārtraukumā galvenais atpūsties un gatavoties nākamajām spēlēm," teica Ņemirovskis.

Komandu pirmajās divās savstarpējās spēlēs šosezon uzvaru izcīnīja "Dinamo" un "Torpedo" galvenais treneris stāstīja, ka arī šī spēle iesākās tāpat kā pirmās divas.

"Pirmā trešdaļa bija tāda pati kā iepriekšējās ar "Dinamo", bet izdevās vispirms izlīdzināt rezultātu un tad izvirzīties vadībā vairākumā," izteicās Ņemirovskis.

"Dinamo" Rietumu konferencē ar izcīnītiem 30 punktiem 38 spēlēs ierindojas pēdējā 12.vietā.

  +4 [+] [-]

, 2021-12-12 20:26, pirms 2 gadiem
Nu vo, treniņi ar sviedriem un asinīm būs

  +3 [+] [-]

, 2021-12-12 20:34, pirms 2 gadiem
Krikunovs savā elementā, cerams ar darbiem arī kko parādīs..

  +2 [+] [-]

, 2021-12-12 20:39, pirms 2 gadiem
"Kopš manas ierašanās neko īpaši neesam mainījuši: puiši arī tāpat jau bija labi sagatavoti fiziskā ziņā. Ir kustība, tagad nedaudz jātiek skaidrībā ar taktikas niansēm – daži sīkumi jāpielabo, un tad, domāju, viss būs normāli," Krikunovs turpināja.

Nedēļu atpakaĺ dziedāja citu dziesmu
Kriks zaudē formu

  +2 [+] [-]

, 2021-12-12 20:44, pirms 2 gadiem
Tak vienalga Krikunovs, Znaroks, Hartlijs vai jeb kas cits rezultāts būs viens.
Visi domā ka ar Zubovu beidzot kas bija un būtu, bet tas ir sezonas sākums, lielie ieskrienās un mazie iekož par brīnumu LIKUMSAKARIGI apstākļi un dinamo kādu laiku turējās pie top8, bet ar visu Zubovu tagad būtu pēdējā vietā jo lūzera mentalitāti nevar ar knipi pazaudēt.

  +2 [+] [-]

, 2021-12-12 20:53, pirms 2 gadiem
Žagata uz astes atnesa info,ka daudziem leģiem pārtraukumā būs riepās 2 opcijas- parastajā variantā jāvelk Kamaz riepa,bet bonusā arī vēl ik pa brīžam,lai stiprinātu gribasspēku un attīstītu kordināciju- arī kaklā parastā merša vai bumera riepa jākarina būšot.
Prieks par Gunāru- neviltoti priecājās pēc gola kā īsts letiņš.Tikai tā !

  +2 [+] [-]

, 2021-12-12 21:02, pirms 2 gadiem
Ja dinamo atstās krikunovu, tad trakās vasaras treniņnometnes garantētas

  +3 [+] [-]

, 2021-12-12 21:10, pirms 2 gadiem
girgersons rakstīja: Ja dinamo atstās krikunovu, tad trakās vasaras treniņnometnes garantētas
Ar siltumnīcā aizsēdējušajiem savādāk nevar

     [+] [-]

, 2021-12-12 23:28, pirms 2 gadiem
Sava taisnība jau ir, ka fizuka nav tā labākā Dinamo gadu gadiem. Un jaunajiem čaļiem par maz uzticas (pērnajā sezonā bija labs uzsākums pārbūvei Dzierkals-Švanenbergs-Bukarts), bet laika gaitā to sagrāva. Kā arī jaunu talantīgu čaļu ir maz Dinamo, piemēram kad Dārziņš-Rēdlihs-Karsums bija savos spēka jaunības gados, mēs bijām play off.

Lauris vairs nespēj pavilkt komandu un ārzemnieki mums tādi viduvēji, itkā labi, bet kaut kā trūkst tajos. Nu vienu vārdu sakot, nu nav tie nekādi Hosas.

     [+] [-]

, 2021-12-13 01:13, pirms 2 gadiem
vozā rakstīja: Sava taisnība jau ir, ka fizuka nav tā labākā Dinamo gadu gadiem. Un jaunajiem čaļiem par maz uzticas (pērnajā sezonā bija labs uzsākums pārbūvei Dzierkals-Švanenbergs-Bukarts), bet laika gaitā to sagrāva. Kā arī jaunu talantīgu čaļu ir maz Dinamo, piemēram kad Dārziņš-Rēdlihs-Karsums bija savos spēka jaunības gados, mēs bijām play off.

Lauris vairs nespēj pavilkt komandu un ārzemnieki mums tādi viduvēji, itkā labi, bet kaut kā trūkst tajos. Nu vienu vārdu sakot, nu nav tie nekādi Hosas.
Smejies vai nē, bet Hossa, tāpat kā pāris citi RD leģi, kas te ir izšāvuši nekas super wow karjerā kopumā nebija. NHL viņam ar rezultativitāti bija čābīgāk kā Zemgum. KHL ne Bars, ne Lev brīnumus nerādīja. Ko līdzīgu var teikt par Videlu, nemaz nerunājot par Majoni. Jā pirmajos gados leģu selekcija bija kvalitatīvāka un biežāk arī sanāca, ka paveicas. Piemēram, tāds Sestito NHL 100+ spēlēs nebija guvis vārtus, kamēr Rīgā 1. gadā iemeta 19. Uz Rīgas fona pat ļoti labs sasniegums. Un, kas ir interesanti - šobrīd pat tādi, kas nav kaķi maisā un itkā citur spēlējuši labi, Rīgā nespēj neko parādīt, aiziet uz nākamo komandu un atkal spēlē labi. Atbilde ir vienkārša - komandas vadība, tā, kas sež tribīnēs vip ložā.

     [+] [-]

, 2021-12-13 13:35, pirms 2 gadiem
Geralt of Rivia rakstīja: ... Atbilde ir vienkārša - komandas vadība, tā, kas sež tribīnēs vip ložā.
Izcili pateikts!