Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:107, Did:0, useCase: 3

Jurevičus un Miglinieks neglābj "Liepāju/Triobet" no zaudējuma Maskavā

Andrejs Siliņš

Jurevičus un Miglinieks neglābj "Liepāju/Triobet" no zaudējuma Maskavā
Mareks Jurevičus
Foto: Ģirts Gertsons/liepajaslauvas.lv

Neraugoties uz rezultatīvo Mareka Jurevičus un Kristapa Miglinieka sniegumu, "Liepāja/Triobet" piektdienas vakarā piedzīvoja otro zaudējumu Baltijas Basketbola līgas (BBL) turnīrā, ar rezultātu 93:100 atzīstot Maskavas "Dynamo" pārākumu.

Liepājnieki Maskavā spēli aizvadīja bez amerikāņa Dveina Džonsona un latviešu uzbrucēja Ginta Antropa. 5000 līdzjutēju ietilpīgā "Dynamo v Krylatskom" arēna bija piepildīta vien par desmito daļu.

"Dinamieši" līdz šim bija izcīnījuši vien divus panākumus septiņos mačos un zaudējumu vidū bija arī neveiksme Liepājā (76:84). Savā laukumā maskavieši bija apņēmības pilni revanšēties un to apliecināja jau no pirmajām minūtēm. Pēc puslaika kurzemniekiem jau mīnus 12 (36:48). Trešajā ceturksnī 11 punktus pēc kārtas guva Mareks Jurevičus, kam sekoja trīs Kristapa Miglinieka tālmetieni pēc kārtas un mājinieki tika notverti.

Noslēdzošajās desmit minūtēs liepājnieki tā arī turējās dažu punktu attālumā un tuvāk īsti nespēja tikt. Minūti līdz beigām Miglinieks panāca mīnus četri (89:93). Tuvāk gan tikt neizdevās arī šoreiz, un arī "sodu taktika" nespēja dot rezultātu, liekot "Liepājai/Triobet" piedzīvot otro zaudējumu sešās spēlēs C apakšgrupā - 93:100.

Mareks Jurevičus aizvadīja rezultatīvāko spēli sezonā, gūstot 29 punktus, kā arī izcīnot astoņas atlēkušās bumbas, atdodot septiņas rezultatīvas piespēles un izprovocējot piecus noteikumu pārkāpumus. Arī Kristaps Miglinieks, iemetot četrus no astoņiem tālmetieniem, aizvadīja rezultatīvāko spēli sezonā - 21 punkts. Lauris Blaus pievienoja 15 gūtos punktus.

"Dynamo" rindās centrs Alimdzans Fedjušins iemeta 19 punktus un izcīnīja astoņas bumbas pie groziem. Deniss Zaharovs izcēlās ar 18 punktiem un sešām piespēlēm, bet Pāvels Gromiko guva 14 punktus un izcīnīja piecas bumbas.

BBL C grupa, 12. decembris

Dynamo - Liepāja/Triobet 100:93 (21:15, 27:21, 19:29, 33:28)
Liepāja: Jurevičus 29, Miglinieks 21, Blaus 15, Žeļonis 12, Krastiņš 6, Leimanis 3, Helmanis 3, Mažutis 2, J.Antrops 2.

Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  -1 [+] [-]

, 2014-12-12 20:11, pirms 9 gadiem
elmaars rakstīja: Kas riitdien vai sveetdien speelee? Liepaajnieki nevar tomeer iztikt bez Dzzonsona.
Liepājai nākamā spēle tikai 17.dec. vs Nevežis. Šodien vāja aizsardzība Liepājai un "krievu" tiesneši: piezīmju attiecība 29:18 Liepāja. Ar to jau bija jārēķinās... Diemžēl. Bet priecē, ka Miglinieks ir pilnvērtīgi atgriezies!
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +1 [+] [-]

, 2014-12-12 20:19, pirms 9 gadiem
elmaars rakstīja: Man jau vairaak taa Valmiera interesee ar savu jauno sastaavu. Tomeer PRIENA dabuuja truukties.
Priena ir "nabagi". naudu nav saņēmuši, laukumā izgāja 6 spēlētāji + viens uz 8 minūtēm. Lietuvas līgā atrodas 8.vietā no 11 komandām. nenoliedzami, Valmiera "celsies", bet Prienai nav rādītājs! Liepāja vs Valmiera jau 20.decembrī!
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2014-12-12 21:07, pirms 9 gadiem
elmaars rakstīja: O jaa. 20.decembrii gan speele buus interesanta. Kaut kaa vairaak liekas domaat, ka uzvarees Liepaaja, jo speele notiks vinnu laukumaa. Bet nu gan Valmiera paciiniisies par uzvaru. Jaagaida vien buus tas 20.decembris.
Spēle būs Valmierā!
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2014-12-12 23:12, pirms 9 gadiem
Liepājnieki Maskavā sāka kā aizmiguši, bet mača laikā saņēmās. Jurēvičs ar Miglinieku nodemonstrēja savas snaiperu dotības. jācer, ka Kristaps ir pa īstam atgriezies ar šo maču. Nevarēja nepamanīt tiesnešu darbību par labu mājiniekiem. Piezīmju attiecība un tie 2+1 kaitinoši...Protams liels zaudējums komandai ir Džonsona nespēlēšana un arī Antropi nepalīdzēja. Kopumā laba spēle pēc sākuma nokdauna.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja