Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:261, Did:0, useCase: 3

Daugaviņš un Bukarts nespēlē, ''Vityaz'' sagrāve, ''Severstal'' uzvara pēcspēles metienos

Toms Mālmeisters
Toms Mālmeisters

Daugaviņš un Bukarts nespēlē, ''Vityaz'' sagrāve, ''Severstal'' uzvara pēcspēles metienos
Kaspars Daugaviņš. Foto: HC Vityaz

Šodien Kontinentālās hokeja līgas (KHL) spēles Čerepovecas ''Severstal'' pēcspēles metienos ar 3:2 pārspēja Maskavas ''Dynamo'', kamēr Kaspara Daugaviņa Maskavas apgabala ''Vityaz'' piedzīvoja sagrāvi pret Sanktpēterburgas SKA ar 1:8. Nedz Bukarts, nedz Daugaviņš šajās spēlēs nebija atrodami komandu pieteikumos.

Roberts Bukarts šodien nepalīdzēja Čerepovecas ''Severstal'' spēlē pret Maskavas ''Dynamo''. Pirmajā periodā abas komandas apmainījās vārtu guvumiem - vispirms mājiniekus vadībā izvirzīja Aleksejs Aleksejevs, bet perioda astotajā minūtē ''Severstal'' labā izlīdzinājumu panāca Vladislavs Provoļnevs. Otrajā periodā ''Dynamo'' izvirzījās vadībā, kamēr trešā perioda astotajā minūtē ''Severstal'' panāca neizšķirtu, pamatlaikam noslēdzoties neizšķirti. Arī papildlaikā vārtus nevienai no komandām gūt neizdevās un uzvarētājs noskaidrojās bullīšos. Soda metienos veiksmīgāki izrādījās ''Severstal'' hokejisti, kas bija rezultatīvi trijos no pieciem izgājieniem pret vārtsargu, svinot uzvaru arī visā spēlē ar 3:2.

Tikmēr sagrāvi cieta Kaspara Daugaviņa Maskavas apgabala ''Vityaz'', kas ar 1:8 piekāpās Sanktpēterburgas SKA. Ja pirmajā periodā vēl bija cīņa par uzvaru un to SKA noslēdza savā labā tikai ar 2:1, tad, sākot ar otro trešdaļu, SKA dominēja spēlē, gūstot vēl sešus vārtus un sagraujot pretinieku ar 8:1. Kaspars Daugaviņš šajā spēlē nebija pieteikts spēlei.

KHL 12. novembra spēles

SpēleRezultāts
Čeļabinskas ''Traktor'' - Kazaņas ''Ak Bars''2:1
Ņižņekamskas ''Neftekhimik'' - Nursultanas ''Barys''2:1
Ņižņijnovgorodas ''Torpedo'' - Pekinas ''Kunlun Red Star''2:0
Jaroslavļas ''Lokomotiv'' - Jekaterinburgas ''Avtomobilist''2:1
Maskavas apgabala ''Vityaz'' - Sanktpēterburgas SKA1:8
Maskavas Dynamo - Čerepovecas ''Severstal''2:3 (SM)
CSKA - Ufas ''Salavat Yulaev''5:3

  +1 [+] [-]

, 2020-11-12 21:50, pirms 3 gadiem
Autors atkal lopā. Kur tad Daugaviņš īsti spēlē? Kaspara Daugaviņa Maskavas apgabala ''Dynamo'' piedzīvoja sagrāvi pret Sanktpēterburgas SKA ar 1:8,Tikmēr sagrāvi cieta Kaspara Daugaviņa Maskavas apgabala ''Vityaz'', kas ar 1:8 piekāpās Sanktpēterburgas SKA. Tak pārlasi,kaut reizi, ko esi saskribelējis.

     [+] [-]

, 2020-11-13 09:16, pirms 3 gadiem
Tikmēr sagrāvi cieta Kaspara Daugaviņa Maskavas apgabala "Vitjaz"pilnīgi pareizi-nepiesienies...

     [+] [-]

, 2020-11-13 14:02, pirms 3 gadiem
Uldi2014 mosties, es nepiesienos, ir jau izlabots.