Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:262, Did:0, useCase: 3

"Maple Leafs" uzvar "Bruins", "Senators" Stokholmā pārspēj "Avalanche"

"Maple Leafs" uzvar "Bruins", "Senators" Stokholmā pārspēj "Avalanche"
"Maple Leafs" hokejisti svin vārtu guvumu
Foto: TT NYHETSBYRÅN/Scanpix

Aizvadītajā naktī Nacionālajā hokeja līgā (NHL) norisinājās 12 spēles. Toronto „Maple Leafs” ar 4:1 pārspēja Bostonas „Bruins”, Minesotas „Wild” pietika ar vieniem vārtiem, lai pārspētu „Flyers”, bet „Pengins” piekāpās „Predators” pēcspēles metienu sērijā ar 4:5.

„Maple Leafs” svinēja ceturto pēc kārtas uzvaru, pārspējot „Bruins” ar 4:1. Rezultātu atklāja Mičs Marners, izmantojot Bostonas hokejistu kļūdu sava zonā - 1:0. Pēc sešām minūtēm Džeimss van Rimskaids uzmantoja vairākumu un ar metienu no iemetiena apļa panāca 2:0. Bostona atbildēja ar Frenka Vatrano metienu no tālās distances, ripa pēc rikošeta atrada ceļu Toronto vārtos - 2:1.

Trešajā periodā „Maple Leafs” palielināja pārsvaru – Morgans Railijs pabeidza pozicionālu uzbrukumu ar precīzu metienu - 3:1, bet divas minūtes līdz spēles beigām Patriks Marlo ieraidīja ripu tukšos vārtos - 4:1. „Maple Leafs” vārtsargs Kērtiss Makolnijs atvairīja 38 metienus. 34 gadus vecais vārtu vīrs tika draftēts 2002. gadā ar 176. numuru.

Iepriekšējās sezonas Stenlija kausa atkārtojumā Pitsburgas „Penguins” pēcspēles metienu sērijā piekāpās Nešvilas „Predators” - 4:5. Braiens Rasts pretuzbrukumā atklāja rezultātu, bet tad trīs pēc kārtas ripas ielidoja pingvīnu vārtos. Trešajā trešdaļā „Penguins” panāca izlīdzinājumu, bet zviedru uzbrucejs Kale Jankruks atkal izvirzīja „Predators” vadībā - 3:4.

„Penguins” atkal izdevās atspēlēties, bet pēcspēles metienu sērijā uz Sidnija Krosbija realizēto mēģinājumu „Predators” atbildēja ar Kevina Fialas un Filipa Foršberija metieniem - 4:5.

Pirmā NHL spēle Eiropā kopš 2011. gada norisinājās Stokholmā, kurā Kolorado ”Avalanche” ar 3:4 piekāpās Otavas ”Senators”. Zviedru spēlētājiem neizdevās atzīmēties ar vārtu guvumu šajā mačā, bet uzvaru „Senators” atnesa Maiks Hofmans – pēc rikošeta trešā perioda 14. minūte uzbrucējs ieraidīja ripu tukšos vārtos.

NHL regulārā sezona turpināsies naktī uz 13. novembri ar četrām spēlēm.

NHL spēles, 12. novembris

SpēleRezultāts
Oilers – Rangers2:4
Avalanche – Senators3:4
Maple Leafs – Bruins4:1
Sabres – Canadiens1:2
Blue Jackets – Red Wings2:1
Panthers – Devils1:2
Wild – Flyers1:0
Blackhawks – Hurricanes4:3
Islanders – Blues5:2
Penguins – Predators4:5 PM
Canucks – Sharks0:5
Jets – Coyotes4:1

Izmantotie avoti:
Official Site of the National Hockey League |...

  +1 [+] [-]

, 2017-11-12 09:50, pirms 6 gadiem
Bobrovska seivs seit pat pieminets nav? Nu ta ir vienkarsi bomba, youtube var apskatities.