Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:107, Did:0, useCase: 3

"Valmierai" un "Jēkabpilij" uzvaras Igaunijā

"Valmierai" un "Jēkabpilij" uzvaras Igaunijā
Rinalds Sirsniņš
Foto: bkjekabpils.lv

Baltijas Basketbola līgas (BBL) spēlēs šovakar no trim Latvijas klubiem pie uzvarām tika BK „Valmiera” un BK „Jēkabpils” komandas.

„Valmieras” basketbolisti B apakšgrupas spēlē izbraukumā ar 83:59 sagrāva Igaunijas komandu Tallinas TTU. Jau no mača pirmajām minūtēm Valmieras komanda ieguva vadību, kas pirmās ceturtdaļas vidū sasniedza jau 12 punktus (18:6), bet otrās ceturtdaļas sākumā viesiem bija jau +21 (32:11). Mača turpinājumā cīņa bija līdzīgāka, tomēr iekrātais pārsvars ļāva valmieriešiem droši nosargāt pārliecinošo uzvaru.

Rezultatīvākais valmieriešiem ar 21 punktu bija Mārcis Vītols, 14 punkti un desmit atlēkušās bumbas bija Viktora Iļjina rēķinā, bet 12 punktus pievienoja Kristaps Dārgais.

Citā B apakšgrupas mačā BK „Jēkabpils” izbraukumā ar 72:66 uzvarēja Igaunijas komandu Tallinas „TLU Kalev”. Lielāko mača daļu vadībā bija mājinieki un vēl pēdējās ceturtdaļas sākumā „TLU Kalev” bija pat +12 (59:47), tomēr atlikušajā laikā jēkabpiliešiem izdevās atspēlēties un izcīnīt uzvaru.

Uzvarētāju labā 16 punktus guva lietuvietis Povils Čukins, 14 punktus sakrāja Rinalds Sirsniņš, bet pa deviņiem punktiem bija Mārtiņa Kravčenko un Edgara Štelmahera kontā.

Tikmēr „Jūrmala/Fēnikss” A apakšgrupas spēlē viesos ar 68:78 atzina Igaunijas kluba „Parnu” pārākumu.

Valmieras un Jēkabpils komandas ar četrām uzvarām piecās spēlēs dala pirmo vietu B apakšgrupas kopvērtējumā, bet Jūrmalas komanda ar pieciem zaudējumiem ir pēdējie A apakšgrupā.

Izmantotie resursi:
bbl.net

     [+] [-]

, 2014-11-12 22:18, pirms 9 gadiem
Labais! Ja sitadu nokdaunu Valmiera pretiniekiem spetu iedot katra maca pirmajas 10 minutes, nebutu javelkas aste LBL tabula... Sito dragatkari saglabat, puikas!

     [+] [-]

, 2014-11-12 23:23, pirms 9 gadiem
Prieks par Jēkabpils uzvaru un vēlvairāk par B grupu - tajā valda Latvijas komandas
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2014-11-13 16:12, pirms 9 gadiem
Grupā lv komandu dominance