Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:102, Did:0, useCase: 3

"Reds" otrajā puslaikā izcīna vietu "Super Rugby AU" finālā

Juris Miņins
Juris Miņins

"Reds" otrajā puslaikā izcīna vietu "Super Rugby AU" finālā
Foto: AFP/Scanpix

Kvīnslendas "Reds", aizvadot rezultatīvāku otro puslaiku, šodien Austrālijas "Super Rugby" kvalifikācijas pusfinālā ar 23:15 pieveica Melburnas "Rebels", kvalificējoties finālam, kurā viņus jau gaida Kanberas "Brumbies".

Šodien Austrālijas "Super Rugby" turnīrā tika aizvadīts kvalifikācijas pusfināls, kurā tikās Kvīnselndas "Reds" un Melburnas "Rebels". Šīs komandas pēc regulārās sezonas rezultātiem ieņēma otro un trešo vietu, kas, atbilstoši turnīra nolikumam, nozīmēja, ka tām ir jācīnās savā starpā par vietu finālmačā, kurā tās jau gaidīja regulārās sezonas uzvarētāji, Kanberas "Brumbies" regbisti.

Bija redzams, ka svarīgajai spēlei abas komandas bija gatavojušās, taču bija redzams, ka sākumā abām komandām bija arī neliels uztraukums, kas izpaudās nepiespiestajās kļūdās un noteikumu pārkāpumos. "Rebels" spēles ievadā gan uzbruka pārliecinošāk, taču, kā tas nereti gadās, savas iespējas viņi neprata izmantot, bet pretinieki, precīzāk, Džordans Petaja, pārtvēra bumbu un no savas laukuma puses, neviena netraucēts, devās pretējā virzienā, gūstot pirmo spēles piezemējumu un arī punktus.

Jāsaka, ka pamazām spēle nosvērās par labu kvīnslendiešiem, jo "Rebels" aizvien biežāk pārkāpa noteikumus, taču šoreiz "Reds" nespēja izmantot šīs situācijas, kā rezultātā vispirms abas komandas apmainījās ar precīziem sodiem, bet puslaika izskaņā Melburnas komanda veica savu piezemējumu un rezultātu izlīdzināja.

Otrajā puslaikā "Reds" jau startēja pavisam strauji, ātri gūstot piezemējumu, kas, iespējams, bija smags psiholoģisks trieciens pretiniekiem, lai gan nevar teikt, ka viņi otrajā puslaikā spēja kaut ko būtisku paveikt uzbrukumā, tajā pašā laikā Kvīnslendas komanda, tikuši skaidrībā ar savas ieskaites zonas drošību, mača izskaņā vēl par pieciem punktiem palielināja pārsvaru un garantēja sev šajā sezonā vēl vienu maču.

"Super Rugby AU" 2020. gada sezonas finālmačs norisināsies 19. septembrī "Gio Stadium" arēnā, Kanberā.

Izmantotie resursi:
https://super.rugby/superrugby/