Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:122, Did:0, useCase: 3

Modričs visdrīzāk nespēlēs pret PSG, Madrides "Real" jau astotā muskuļu trauma

Agris Suveizda

Modričs visdrīzāk nespēlēs pret PSG, Madrides "Real" jau astotā muskuļu trauma
Lūka Modričs. Foto: Reuters/Scanpix

Spānijas futbola klubs Madrides "Real" savā mājaslapā pavēstījis par kārtējo savainojumu – šoreiz muskuļa traumā iedzīvojies horvātu centra pussargs Lūka Modričs, kurš septembra izlašu logā aizvadīja divas pilnas spēles Horvātijas valstsvienībā.

Horvātijas izlase vispirms izbraukumā sakāva Slovākiju (4:0), bet pirmdien izlaida uzvaru Azerbaidžānā (1:1). Horvātu vienīgos vārtus Baku guva Modričs, kurš spēles sākumā savā 34. dzimšanas dienā realizēja pendeli. Atgriezies no izlases, Modričs vakar nepiedalījās komandas treniņā un individuāli strādāja svaru zālē, taču šodien Karaliskais klubs vēsta, ka Modričam ir labās kājas pievilcējmuskuļa savainojums.

Klubs pagaidām neatklāj savainojuma nopietnību un, kā ierasts, nenorāda arī atlabšanas ilgumu, taču Spānijas mediji raksta, ka savainojums visdrīzāk nozīmē Čempionu līgas pirmās grupu turnīra spēles izlaišanu – trešdien madridieši viesosies pie sava galvenā sāncenša apakšgrupā PSG. Spānijas čempionātā "Real" sestdien uzņems "Levante". Modričs šajā klubu sezonā pagaidām sācis tikai vienu spēli, Spānijas čempionāta pirmajā kārtā pret Bigo "Celta" nopelnot sarkano kartīti.

Jūlija sākumā darbu Madrides "Real" uzsāka jauns fiziskās sagatavotības treneris – francūzis Gregorī Dupons, kurš pirms tam pusotru gadu strādāja Francijas izlasē, ieskaitot arī Pasaules kausu. Bijušā "Lille" un Glāzgovas "Celtic" fiziskās sagatavotības trenera virsvadībā Modriča trauma ir jau astotais muskuļu savainojums komandā. Pat divreiz muskuļu problēmās iedzīvojās Brāhīms Diass, un tāpat muskuļu traumas bijušas arī trim pirkumiem Ferlānam Mendī, Rodrigu, Edenam Azāram, kā arī Hamesam Rodrigesam, Isko un tagad arī Modričam. Hamess un Azārs nupat kā atgriezās kopējā grupā.

Neilgu laiku lazaretē pabija arī pamatvārtsargs Tibo Kurtuā, kuram bija ceļgala problēmas, potīti bija savainojis Luka Jovičs, bet nopietnākā trauma ir Marko Asensio, kurš krustenisko saišu un meniska plīsuma dēļ varētu izlaist pat visu sezonu. Tādējādi Modriča savainojums ir jau vienpadsmitais divu mēnešu laikā. Modričs nebija guvis savainojumu pusotru gadu.

Izmantotie resursi:
https://www.realmadrid.com/en/news/...

     [+] [-]

, 2019-09-12 17:20, pirms 5 gadiem
"un tāpat muskuļu traumas bijušas arī četriem pirkumiem Ferlānam Mendī, Rodrigu, Edenam Azāram, kā arī Hamesam Rodrigesam," Kur tur četri pirkumi sanāk?

  +2 [+] [-]

, 2019-09-12 17:45, pirms 5 gadiem
Tač izmetat to fizioterapeitu miskastē...Kā atnāca tā uzreiz visiem traumas

     [+] [-]

, 2019-09-13 01:25, pirms 5 gadiem
Bostonietis rakstīja: Tač izmetat to fizioterapeitu miskastē...Kā atnāca tā uzreiz visiem traumas
Jā, te ož pēc sistemātiskas bezdarbības / nepareizas darbības no viņa puses.