Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:842, Did:0, useCase: 3

Viljamsa: "Nedomāju, ka es šodien nospēlēju tik ļoti slikti"

Rolands Eliņš

Viljamsa: "Nedomāju, ka es šodien nospēlēju tik ļoti slikti"
Serēna Viljamsa
Foto: AFP/Scanpix

ASV tenisiste Serēna Viljamsa pēc sensacionālā zaudējuma "US Open" pusfinālā itālietei Robertai Vinči atzina, ka pieļāvusi vairāk kļūdas nekā parasti, taču savu sniegumu par sliktu neuzskata un joprojām ir apmierināta ar 2015. gada sezonu.

"Nedomāju, ka es šodien nospēlēju tik ļoti slikti," pēcspēles preses konferencē sacīja Serēna Viljamsa. "Pieļāvu vairāk nepiespiesto kļūdu nekā es parasti izdaru, taču domāju, ka gluži vienkārši ļoti labi nospēlēja Vinči. Viņa patiešām šodien nevēlējās zaudēt. Jāsaka gan, ka es arī nevēlējos."

Viljamsa gan tik un tā uzsvēra, ka izmisumā krist netaisās un joprojām ir pozitīvi noskaņota: "Es biju ļoti priecīga par savu uzvaru Vimbldonā. Šogad uzvarēju trīs "Grand Slam", turklāt kopā sanāk četri pēc kārtas (pieskaitot 2014. gada "US Open" titulu). Tā ka sezonu viennozīmīgi varu saukt par pozitīvu."

Jāpiebilst, ka preses konferencē pirmais jautājums Serēnai bija, cik ļoti vīlusies viņa šobrīd ir, taču ASV tenisiste atteicās uz to atbildēt. Viņa arī noraidīja pieņēmumu, ka uz viņu bijis liels apkārtējo spiediens, un uzteica savu pretinieci: "Vinči patiešām nospēlēja tā, kā vēl nekad."

Savukārt Roberta Vinči pēc uzvaras varēja ļauties emocijām un paziņoja, ka šis ir labākais brīdis viņas dzīvē: "Tas ir kā sapnis - es esmu finālā, es sakāvu Serēnu! Man šis ir īpašs moments, patiešām satriecošs. Manā prātā šobrīd šaudās tik daudz dažādu domu. Zaudēju pirmo setu, taču arī turpinājumā centos spēlēt agresīvi. Pašās beigās, kad man bija jāservē, likās, ka priekšā neiespējama lieta, taču centos saglabāt koncentrēšanos un nedomāt par spēles rezultātu vai Serēnas lielisko spēli."

Izmantotie resursi:
News | WTA Tennis English
Log In - The New York Times