Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:132, Did:0, useCase: 3

Viens no "Raptors" līderiem Vanvlīts atsakās no pēdējā gada un iesoļo brīvajā tirgū

Agris Suveizda

Viens no "Raptors" līderiem Vanvlīts atsakās no pēdējā gada un iesoļo brīvajā tirgū
Freds Vanvlīts. Foto: AFP/Scanpix

Viens no Nacionālās basketbola asociācijas komandas Toronto "Raptors" līderiem nolēmis atteikties no līguma pēdējā gada un mēģinās laimi brīvo aģentu tirgū, uzzinājusi ESPN.

29 gadus vecajam amerikāņu saspēles vadītājam Vanvlītam ar Toronto "Raptors" četru gadu līgumā par 85 miljoniem ASV dolāru vēl bija atlikusi pēdējā sezona par 22,8 miljoniem, taču tā bija ar spēlētāja iespēju. Vanvlīts nolēmis no pēdējā gada atteikties – viņš gan neizslēdzot, ka varētu arī parakstīt ar "Raptors" jaunu līgumu, taču aizsargam noteikti netrūks piedāvājumu arī no citām komandām.

Nedraftētais Vanvlīts visu līdzšinējo NBA karjeru ir pavadījis Toronto "Raptors", 2017. gadā kļūstot par D līgas čempionu, 2019. gadā triumfējot NBA un 2022. gadā debitējot Zvaigžņu spēlē. Šosezon Vanvlīts 69 spēlēs un vidēji 36,7 minūtēs sakrāja 19,3 punktus, 7,2 rezultatīvas piespēles, 4,1 atlēkušo bumbu, 1,8 pārtvertas bumbas un 2,0 kļūdas.

Toronto "Raptors" ar 41 uzvaru un 41 zaudējumu ieņēma devīto vietu Austrumu konferencē un pirmajā pārspēlē ar 105:109 mājās piekāpās Čikāgas "Bulls".

Izmantotie resursi:
https://www.espn.com/nba/story/_/id...

     [+] [-]

, 2023-06-13 10:11, pirms 11 mēnešiem
Šogad būs pieprasītākais brīvais aģents. Rockets var izdomāt lielu žūksni nolikt. Viņiem ļoti vajag PG un ir nauda brīva. Grūti novērtēt kāds būtu citā komandā. Vairāk par 30 milj. nedotu (jo nekāda superzvaigzne nav), bet domāju, ka kāds maksās daudz. Jautājums ir par viņa izturību. TOR viņu šogad nodzina kā zirgu. Cerams, ka nekādas sekas tas neatstās.