Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:2890, Did:0, useCase: 3

Porziņģis: "Gribēju atrasties laukumā. Mums tobrīd bija iespējas uzvarēt mačā"

Ulvis Brože
Ulvis Brože @UlvisBrozhe

Porziņģis: "Gribēju atrasties laukumā. Mums tobrīd bija iespējas uzvarēt mačā"
Kristaps Porziņģis. Foto: AFP/Scanpix

Nacionālās basketbola asociācijas mačā Dalasas “Mavericks” savā laukumā ar 117:119 piekāpās Sanantonio “Spurs”, lai gan Kristaps Porziņģis guva 31 punktu. Viņš dueli nevarēja pabeigt piezīmju normas dēļ. Pēc spēles Porziņģis uzslavēja pretinieku līderus.

Kristaps Porziņģis piezīmju normu sakrāja 74 sekundes līdz beigām, Dalasas “Mavericks” tobrīd atrodoties iedzinējos ar četru punktu deficītu. “Tas bija smagi. Gribēju atrasties laukumā. Mums tobrīd bija iespējas uzvarēt mačā. Demārs [Derouzens] trāpīja ļoti sarežģītu metienu. Cepuri nost viņa priekšā. Tas lieliski parāda, cik grūti ir uzvarēt NBA spēlē,” pēc neveiksmes teica Poziņģis, kurš 31 punktam pievienoja 15 atlēkušās bumbas.

Derouzens uzvaras metienu realizēja 0,5 sekundes līdz beigām. Tādējādi “Mavericks” sezonas pēdējā duelī piedzīvoja pirmo zaudējumu pret Sanantonio “Spurs” – savstarpējo dueļu bilance ir 2-1. “Mavericks” jau 41 sezonu pēc kārtas nav izdevies uzvarēt visos sezonas mačos pret “Spurs”. “Tas bija ellīgi labs metiens. Laba aizsardzība, bet viņš trāpīja grūtu metienu,” zaudējumu komentēja Luka Dončičs.

“Smags zaudējums, vilšanās sajūta. Mums bija ļoti labi nogriežņi, taču NBA ir līga, kurā jāspēlē 48 minūtes, un šovakar mēs to nedarījām. Beigās veicām labu izrāvienu, taču ir grūti izdzīvot ar šādu taktiku. Vilšanās pilns zaudējums,” pauda Riks Kārlails, Dalasas galvenais treneris.

“Mēs esam komanda, kas joprojām mācās, kā noturēt ritmu, kā tikt galā ar sarežģīto spēļu grafiku. Tas nav attaisnojums, tas ir fakts. Divu gadu laikā, kopš izveidojām šo spēlētāju grupu, esam spēruši vairākus soļus uz priekšu. Tagad mums ātri jāizdara secinājumi – pie mums brauc viena no labākajām komandām. Tas būs labs pārbaudījums,” teica Kārlails par šonakt gaidāmo dueli pret Filadelfijas “76ers”.

Izmantotie resursi:
https://www.mavs.com/mavs-spurs-wra...

  +5 [+] [-]

, 2021-04-12 13:56, pirms 3 gadiem
Kristapam jāspēlē, ja reāli grib pirmo sešinieku un uzvaru šajā spēlē!

  +3 [+] [-]

, 2021-04-12 15:41, pirms 3 gadiem
Dalasai ir grūti uzvarēt saspringtās galotnēs, jo nav veču ar pārliecību par savu metienu. Cik esmu novērojis, tad citās komandās tādi ir un katrā vairāki, kuri galotnēs aukstasinīgi lādē truļus. Dalasai vajag šādu stāvokli, lai THJ, KP un LD ir droši par savu truli, tad var izvilkt šādus mačus, savādāk grūti- iemet grūtu divpunktnieku un to pašu dabū atpakaļ, bet ar truļiem var izšķirt maču likteņus.

  +2 [+] [-]

, 2021-04-12 17:10, pirms 3 gadiem
Pēdējā KP piezīme gan bija tāda uz robežas, tur jau ja nemaldos Luka paņēma uz grudaka derouzenu, KP tik blakām bija

  -3 [+] [-]

, 2021-04-12 19:06, pirms 3 gadiem
Podriņķis ir nedaudz apjucis. Vienīgais iemesls, kāpēc bija iespējas uzvarēt, bija tas, ka makarons bija nosēdināts malā - diemžēl, kā izrādījās, tas bija nedaudz par vēlu, lai Luka spētu spēli izglābt.

     [+] [-]

, 2021-04-12 20:15, pirms 3 gadiem
Ubagam centrāltirgus toļiks nevainību atņēma ha ha ha. Arī mutīte cietusi🤣

     [+] [-]

, 2021-04-12 22:27, pirms 3 gadiem
no Timija jatiek valjaa... parak daudz lazho, pat no benka naakot