Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:905, Did:0, useCase: 3

“Zug United” atkal zaudē un noslēdz sezonu, čempioniem vēl viens klupiens

Dāvis Dedumets
Dāvis Dedumets

“Zug United” atkal zaudē un noslēdz sezonu, čempioniem vēl viens klupiens
"UHC Alligator Malans" izrādas ļoti nopietns pretinieks pašreizējiem čempioniem

Šveices spēcīgākajā florbola līgā par pirmajiem pusfinālistiem kļuvuši “HC Rychenberg Winterthur”, kas arī ceturtajā mačā tika galā ar “Zug United”. Tikmēr grūta sērija izvēršas pašreizējiem čempioniem “Grasshopper”, kuriem pēc četrām spēlēm sērijā ir neizšķirts.

“Zug United” pēc pirmajām trijām spēlēm bija nonākuši vissarežģītākajā situācijā, zaudējot visās spēlēs. Tādēļ ceturtajā spēlē komanda sāka ar vārtu guvumu jau pēc deviņām nospēlētām sekundēm. Tomēr mača 15. minūtē rezultāts Cūgas komandai pret “HC Rychenberg Winterthur” atkal bija nelabvēlīgs 1:3. Otrā perioda vidū viesu pārsvars bija pieaudzis jau līdz 7:2. Lai gan mājinieki ar trim vārtu guvumiem uz mirkli atjaunoja intrigu, Nikolasa Bišhofsbergama un Mikaela Vokes vārtu guvumi intrigu dzēsa pilnībā – spēlē “HC Rychenberg” uzvarēja ar 9:5, bet visā sērijā triumfēja ar 4:0, kā pirmie sasniedzot pusfināla kārtu.

Pamazām pusfinālam tuvojas arī “SV Wiler-Ersigen”, kas panākuši 3:1 vadību pret “Waldkirch-St.Gallen”. Ceturtajā spēlē “Wiler” komanda atzīmējās ar četriem vārtu guvumiem četru minūšu laikā pirmā perioda vidū. Lai gan mājinieki vienus vārtus atspēlēja, pateicoties Tomasa Sikoras vārtu guvumam “Wiler” jau pirmajā pārtraukumā devās pie 4:1 vadības. Mača gaitā viesi pārsvaru palielināja arī līdz 7:2 un, kaut arī mājinieki ar trim precīziem metieniem rezultātu padarīja cerīgāku, tika piedzīvots zaudējums ar 5:7. Līdz ar to pirmo reizi šajā pārī pie uzvaras tikusi viesu komanda, kas jau nākamajā mačā savās mājās lūkos likt punktu sērijai.

Tikmēr vēl vismaz divas spēles būs nepieciešamas pārējos pāros, jo tajos pašlaik pie panākumiem tiek vienīgi mājinieku komandas. Tā, “Alligator Malans” savās mājās prata ar rezultātu 7:5 uzvarēt regulārās sezonas spēcīgāko komandu un pašreizējos valsts čempionus “Grasshopper Club Zurich”, tādējādi panākot 2:2 sērijā.

Savukārt divu Bernes pilsētas komandu divcīņā “Tigers Langnau” savās mājās ar 6:4 uzvarēja “Floorball Koniz”, arī izlīdzinot sērijas bilanci. Jāpiezīmē gan, ka pēc pirmā perioda viesi atradās vadībā ar pārliecinošo 3:0, taču iekrāto pārsvaru nespēja nosargāt.

Sēriju piektās spēles paredzētas 11. martā.