Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:132, Did:0, useCase: 3

"Bulls" iemet 26 punktus puslaikā, bezcerīgi zaudē Bostonai

Andrejs Siliņš

"Bulls" iemet 26 punktus puslaikā, bezcerīgi zaudē Bostonai
Aizeja Tomass un Kamerons Peins
Foto: USA Today Sports/Scanpix

Svētdienas pirmajā Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) spēlē viena no Austrumu konferences spēcīgākajām komandām Bostonas "Celtics" ar rezultātu 100:80 savā laukumā sakāva Čikāgas "Bulls".

"Ķelti" jau pirmajā ceturtdaļā ielika drošus pamatus panākumam (22:9) un viesi no Čikāgas ne brīdi nespēja sagādāt vērā ņemamu pretestību, lai kaut uz brīdi rastos šaubas par uzvarētāju spēlē. Puslaikā viesi guva vien 26 punktus, kas ir pārliecinoši zemākais rādītājs šosezon jebkurai komandai.

Otrajā puslaikā viesu uzbrukums atdzīvojās, taču jautājums par spēles iznākumu netika reāli atjaunots ne miirkli. Noslēdzošajā ceturtdaļā, kad laukumā jau pārsvarā atradās abu komandu rezervisti, atsevišķi "Celtics" spēlētāji pat iesaistījās līdzjutēju aktivitātē, veidojot tribīnēs vilni.

Spēle noslēdzās ar rezultātu 100:80 "Celtics" labā. Bostonai šī bija otrā uzvara pēdējās trīs spēlēs, bet arī pēc šī panākuma saglabāta trešā pozīcija Austrumu konferences tabulā. Savukārt ārpus "play-off" zonas ir "Bulls", kam šis bija jau piektais zaudējums pēc kārtas.

Uzvarētājiem naskākais punktu guvējs bija Aizeja Tomass, kuram 22 punkti. 17 pievienoja Eiverijs Bredlijs, bet pa 12 Markusam Smārtam un Elam Horfordam, kuram arī septiņas atlēkušās bumbas un sešas rezultatīvas piespēles. Čikāgai pa 13 punktiem sameta Robins Lopezs un Denzels Valentains, bet 12 pievienoja Bobijs Portiss, kuram arī astoņas bumbas zem groziem.

"Bulls" grozam no spēles uzbruka vien ar 37,9% precizitāti, bet tālmetienos vien 28% (tiesa, septiņi realizēti trīspunktnieki). Jāatzīmē arī fakts, ka Bostona izmeta tikai četrus soda metienus, visus arī trāpot.

     [+] [-]

, 2017-03-12 23:48, pirms 7 gadiem
Kapēc Hoibergs laukumā vispār laiž Veidu?Nekam līdzi netiek,un lažo vēl trakāka nekā Melo..Kapēc pie tādiem mīnusiem vēl laukumā jātur Batlers?Hoiberga ''lielā pieredze'' NBA parāda pati sevi.

     [+] [-]

, 2017-03-12 23:52, pirms 7 gadiem
Knicks viņiem anyway nesadzīt!

     [+] [-]

, 2017-03-13 01:02, pirms 7 gadiem
Pretīgi skatīties, ceru,ka Hoibergs pēc sezonas būs prom. Pašlaik liekas,ka vislabākais variants ir tankot, kā no tiem PG atbrīvosies es tiešām nezinu, bet tādā pakaļā salaist sastāvu 2 gadu laikā ir jāmāk

     [+] [-]

, 2017-03-13 02:20, pirms 7 gadiem
Man kā celtics fanām tik prieks par kārtējos Celtics uzvaru

     [+] [-]

, 2017-03-13 12:03, pirms 7 gadiem
Sezonas sākumā daudzi paredzēja Buļļiem un Knickiem vietu ārpus PO vai kaut kur tur, bet daudzi tam neticēja. Es tai skaitā. Bet beigu beigās šiem būs izrādījusies taisnība.

     [+] [-]

, 2017-03-13 13:01, pirms 7 gadiem
Ivijis rakstīja: Sezonas sākumā daudzi paredzēja Buļļiem un Knickiem vietu ārpus PO vai kaut kur tur, bet daudzi tam neticēja. Es tai skaitā. Bet beigu beigās šiem būs izrādījusies taisnība.
Es bulliem paredzeju, bet uz knicks bija drusku rozã brilles.. (devu 6.-8.v.). Vel jau bulli nav izstajušies no cinas par plejofiem, bet viss uz to iet.

     [+] [-]

, 2017-03-13 19:50, pirms 7 gadiem
Dalabi 19 rakstīja: Pretīgi skatīties, ceru,ka Hoibergs pēc sezonas būs prom. Pašlaik liekas,ka vislabākais variants ir tankot, kā no tiem PG atbrīvosies es tiešām nezinu, bet tādā pakaļā salaist sastāvu 2 gadu laikā ir jāmāk
Bulls FO ir pietiekami sapuvis (šī sezona to lieliski pierādīja), lai Hoibergu pēc 2 (no līgumā 5) gadiem zemē nemestu. Ja metīs, tad kopā ar Formanu un Paksonu.