Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:7, Did:0, useCase: 3

"Biolars" trīs setos piekāpjas "Selver", Iecelnieks un Caics uzveic vicelīderi "Parnu"

Andrejs Siliņš

"Biolars" trīs setos piekāpjas "Selver", Iecelnieks un Caics uzveic vicelīderi "Parnu"
Andrejs Jamrovskis, VK "Biolars"
Foto: Renārs Buivids

Svētdien "Schenker" līgā volejbolā "Biolars" vienība izbraukumā Igaunijas galvaspilsētā ar rezultātu 0:3 atzina pieckārtējās čempiones un turnīra tabulas līdervienības Tallinas "Selver" pārākumu. Citā spēlē Tartu "Pere Leib" apspēlēja "Parnu" volejbolistus ar 3:1.

Vissīvāko pretestību "Biolars" sagādāja jau pirmajā setā, kas noslēdzās ar 29:27 mājinieces labā. Otrajā un trešajā setā uzvaras "Selver" izcīnīja pārliecinošāk - 25:19 un 25:20. Līdz ar to visā spēlē pa setiem 3:0, un "Selver" izcīnīja 15. uzvaru 17 sezonas mačos. Ar 45 punktiem Tallihnas komanda joprojām ir pārliecinoša tabulas līdere. "Biolars" savukārt piedzīvoja devīto neveiksmi 16 spēlēs, un ar 22 punktiem komanda atrodas astotajā pozīcijā.

"Selver" labā šodien Hindreks Pulks guva 15 punktus, bet Latvijas leģionārs Andrejs Baburovs pievienoja sešus. "Biolars" labā desmit punkti Andreja Jamrovska kontā, bet pa astoņiem Mārča Jirgensona un Reiņa Pekmaņa rēķinos.

Nākamo spēli "Biolars" jāaizvada 18. februārī, mājās uzņemot Tartu "Pere Leib" vienību, kas šodien izcīnīja uzvaru pār turnīra vicelīderi "Parnu" - 3:1. Tartu komandas labā Lauris Iecelnieks guva 19 punktus, kļūstot par rezultatīvāko mača spēlētāju. Otrs latvietis "Pere Leib" komandā Artis Caics pievienoja četrus punktus.