Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:262, Did:0, useCase: 3

''Panthers'' un ''Oilers'' turpina uzvaru sērijas, ''Sharks'' pārtrauc 12 zaudējumu virkni

Kristiāns Dilāns
Kristiāns Dilāns

''Panthers'' un ''Oilers'' turpina uzvaru sērijas, ''Sharks'' pārtrauc 12 zaudējumu virkni
"Sharks" hokejisti. Foto: USA Today Sports/Scanpix

Aizvadītajā naktī Nacionālajā hokeja līgā (NHL) uzvaru sērijas pagarināja Floridas ''Panthers'' un Edmontonas ''Oilers'' hokejisti, bet 12 zaudējumu virkni pārtrauca Sanhosē ''Sharks''.

• Floridas ''Panthers'' izcīnīja devīto panākumu pēc kārtas – 3:2 pagarinājumā mājās pret Losandželosas ''Kings''.

• Floridieši mača gaitā divreiz atspēlējās, bet pagarinājumā izmantoja vairākumu, uzvaru ar precīzu metienu atnesot pagājušās nedēļas NHL labākajam spēlētājam Semam Reinhārtam.

• Ar 56 punktiem 41 mačā ''Panthers'' ieņem otro pozīciju Austrumu konferencē. Floridas hokejisti vien par punktu atpaliek no Bostonas ''Bruins'', kas aizvadītajā naktī guva tikai vienus vārtus, izbraukumā pagarinājumā zaudējot Lasvegasas ''Golden Knights'' – 1:2.

• Panākumu virkni turpināja arī Edmontonas ''Oilers'', kas pagarinājumā viesos tika pie uzvaras pār Detroitas ''Red Wings'' ar 3:2.

• Visi pamatlaikā gūtie vārti tika samesti 13 minūšu laikā trešajā trešdaļā.

• Deviņu uzvaru sērija ļāvusi ''Oilers'' pakāpties turnīra tabulā – 45 punkti 38 spēlēs viņus ierindo septītajā vietā Rietumos.

• Kalgari ''Flames'' ar 6:2 viesos sakāva Arizonas ''Coyotes''. Uzvarētājiem ar otro hat-trick karjerā atzīmējās Jegors Šarangovičs, kurš vārtus guva vienādos sastāvos, mazākumā un vairākumā.

• Sentluisas ''Blues'' sagādāja trešo zaudējumu pēc kārtas vienai no vadošajām Austrumu konferences komandām Ņujorkas ''Rangers'' – 5:2.

• 12 pēc kārtas zaudētu maču nogriezni aizvadītajā naktī noslēdza Sanhosē ''Sharks'', kas ar 3:2 izbraukumā apspēlēja Monreālas ''Canadiens''.

NHL spēles

SpēleRezultātsSpēleRezultāts
Sabres – Senators5:3Hurricanes – Ducks6:3
Red Wings – Oilers2:3 PPanthers – Kings3:2 P
Canadiens – Sharks2:3Islanders – Maple Leafs4:3 P
Penguins – Canucks3:4 PLightning – Devils4:3 P
Capitals – Kraken1:4Blues – Rangers5:2
Jets – Blackhawks2:1Coyotes – Flames2:6
Golden Knights – Bruins2:1 P

     [+] [-]

, 2024-01-12 13:58, pirms 4 mēnešiem
Uzvaru sērijas, zaudējumu virknes... ';

     [+] [-]

, 2024-01-12 17:24, pirms 4 mēnešiem
Pēc oileru nesekmīgā sākumā, Alguns te kladzināja ka būs teju neiespējami cīnīties par ploviem. Es pie sevis nodomāju - nu nu…vēl pus sezona, un viņi jau ir cīņā par play off.