Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:261, Did:0, useCase: 3

Kalniņam teicama otrā sausā spēle sezonā, "Jokerit" turpina kāpt uz augšu

Kārlis Justovičs
Kārlis Justovičs

Kalniņam teicama otrā sausā spēle sezonā, "Jokerit" turpina kāpt uz augšu
Jānis Kalniņš. Foto: jokerit.com

Otro reizi šosezon Kontinentālajā hokeja līgā (KHL) savu cietoksni neieņemtu nosargājis Helsinku "Jokerit" vārtsargs Jānis Kalniņš, kurš atvairīja visus 39 pretinieku metienus pa vārtiem, kaldinot Somijas kluba uzvaru viesos ar 3:0 pār Ufas "Salavat Yulaev".

Kalniņš šosezon vārtos stājās 15. reizi (28 gadus vecais hokejists kopumā atvairījis 92,84% metienu un katrā mačā savos vārtos ielaidis vidēji 2,06 ripas), "Jokerit" vienībai gūstot pa vārtiem katrā no periodiem, Vārti un rezultatīva piespēle amerikāņa Džordana Šrēdera rēķinā. Helsinkieši ar 29 cīņās nopelnītiem 39 punktiem pakāpās (taču pēc "Severtsal" uzvaras atkāpās atpakaļ uz septīto vietu) uz sesto pozīciju Rietumu konferencē, kamēr "Salavat Yulaev" šis bija ceturtais zaudējums pēc kārtas, komandai ar 43 punktiem saglabājot piekto vietu Austrumos.

Savus vārtus neieņemtus šodien nosargāja arī čehu vārtsargs Romāns Vils, kurš neitralizēja 25 raidījumus, palīdzot ar 46 punktiem ceturtajā vietā Austrumos esošajai Čeļabinskas "Traktor" mājās ar 2:0 pieveikt Novosibirskas "Sibir". Savukārt divi Jegora Jakovļeva precīzie metieni ļāva Magņitogorskas "Metallurg" ar 3:1 uzveikt Maskavas "Dynamo", izcīnot sesto uzvaru pēdējos septiņos mačos un ar 48 punktiem saglabājot trešo pozīciju Austrumu konferencē.

Vakara spēlē divu uzvaru sērija pārtrūka Oļega Znaroka un Harija Vītoliņa trenētajai Maskavas "Spartak", kas viesos ar 3:4 atzina principiālās pretinieces Čerepovecas "Severstal" pārākumu. Ceturto panākumu pēc kārtas izcīnījušo čerepoveciešu labā vārti un rezultatīva piespēle Daniilam Vovčenko.

Citos mačos cetyurto panākumu pēc kārtas guva Austrumu konferences līdere Kazaņas "Ak Bars", ar 7:2 sagraujot Minskas "Dinamo". Pa vārtiem un rezultatīvai piespēlei kazaņiešiem Kirilam Petrovam un Stefānam Da Kostam. Visbeidzot divi Germana Rubcova rezultatīvie metieni pastarīšu duelī ķaldināja "Sochi" uzvaru ar 4:2 pār Ņižņekamskas "Neftekhimik".

KHL spēles 11. decembrī

SpēleRezultātsSpēleRezultāts
Amur - Torpedo2:3Ak Bars - Dinamo Mn7:2
Metallurg - Dynamo Msk3:1Severstal - Spartak4:3
Salavat Yulaev - Jokerit0:3Sochi - Neftekhimik4:2
Traktor - Sibir2:0

Izmantotie resursi:
https://www.khl.ru/

  +1 [+] [-]

, 2020-12-11 19:01, pirms 3 gadiem
Esmu pamanījis, ka Kalniņš spēlē visu laiku pret stipriem. Kamēr pret vājākiem vārtos Lindbeks, un tāpat Kalniņš vāc labāku statistiku. Vismaz tā bija, kad pēdējo reizi skatījos

     [+] [-]

, 2020-12-11 19:46, pirms 3 gadiem
bļāviens-nu rakstīja: Esmu pamanījis, ka Kalniņš spēlē visu laiku pret stipriem. Kamēr pret vājākiem vārtos Lindbeks, un tāpat Kalniņš vāc labāku statistiku. Vismaz tā bija, kad pēdējo reizi skatījos
Nu nosaciti. Linbacks ari velk, pedeja spele pre Tractor tadi save bija ka brinisos ja nebus topos . Abi sobrid karsti , 92% Linbackam , gandriz 93% Kalniņam.