Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:262, Did:0, useCase: 3

"Maple Leafs" gūst vārtus 35. sekundē, ar ko pietiek uzvarai pār "Oilers"

"Maple Leafs" gūst vārtus 35. sekundē, ar ko pietiek uzvarai pār "Oilers"
Zaks Haimens - vienīgo vārtu autors mačā starp "Maple Leafs" un "Oilers"
Foto: USA Today Sports/Scanpix

Šonakt Nacionālajā hokeja līgā (NHL) tika aizvadītas četras spēles. „Maple Leafs” ar 1:0 apspēlēja „Oilers”, „Coyotes” piekapās „Blackhawks” ar 1:3, bet „Wild” papildlaikā pārspēja „Sharks” – 4:3

NHL vājākā komanda Arizonas „Coyotes” ar 1:3 piekāpās Čikāgas „Blackhawks”, piedzīvojot ceturto zaudējumu pēc kārtas. Visi četri vārti tika gūti pēdējā trešdaļā. Pēc 15 nospēlētajām minūtēm rezultāts bija neizšķirts 1:1, kad Artjoms Aņisimovs ar stipru metienu no iemetiena apļa iemeta ripu tālajā augšējā stūrī – 1:2, bet vēl pēc minūtes „Blackhawks” noķēra „Coyotes” uz pretuzbrukuma, kas noslēdzas ar divu mājinieku izgājienu pret vienu „Coyotes” aizsargu un Nika Šmalca precīzo metienu – 3:1.

Spēlē starp Edmontonas „Oilers” un Toronto „Maple Leafs” tika gūti tikai vieni vārti – pirmā perioda 35. sekundē Zaks Haimens meta no tālās distances, šķita, ka vārtsargs ripu noķēra, taču tā izslīdēja caur kājsargiem un nonāca vārtos – 0:1. Rezultāts vairs nemainījās pat neskatoties uz „Oilers” 41 metienu, visus no kuriem atvairīja Toronto vārtsargs.

Minesotas „Wild” nonāca vadībā ar 3:0 mačā pret Sanhosē „Sharks”, taču pretinieki spēja atspēlēties un izcīnīt vienu punktu papildlaikā – 4:3. Uzvaras vārtus guva Nino Nīderaiters, kurš pārtvēra ripu uzbrukuma zonā un meta netuvojoties ar vārtsargu. Ar diviem vārtiem „Wild” sastāvā atzīmējās Ēriks Štāls, „Sharks” rindās identisks sniegums Brentam Bjornsam.

NHL regulārā sezona turpināsies naktī uz 11. decembri ar sešām spēlem.

NHL spēles, 11. decembris

SpēleRezultāts
Coyotes – Blackhawks1:3
Sabres – Blues2:3 PL
Oilers – Maple Leafs0:1
Wild – Sharks4:3 PL

Izmantotie avoti:
Official Site of the National Hockey League |...